בני יהודה ממשיכה לחפש חיזוק כשנותרו פחות מעשרה ימים עד לשריקת הפתיחה של העונה בליגת העל. במחזור הראשון ייצאו הכתומים למשחק חוץ קשה נגד מכבי חיפה באצטדיון העירוני בחיפה, ונכון לעכשיו נראה שסגל הקבוצה רחוק מלהיות מוכן.
בימים הקרובים יגיע למבחנים ארמין אליץ', בלם ספרדי ממוצא מונטנגרי שמשתייך לסגל ויאריאל ב'. מדובר בשחקן בן 23 ששיחק בעבר בכל הנבחרות הצעירות של מונטנגרו. אם אליץ' יצליח להרשים את הצוות המקצועי, הוא יוחתם.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
אחרי פרישתו של הקשר הליטאי קסטוטיס איבשקביצ'יוס ממשחק פעיל, יש כעת רק שני זרים חתומים, והמאמן יוסי אבוקסיס רוצה להחתים שני זרים בתפקידי הבלם והקישור האחורי. מהשוק הישראלי צורפו עד כה רק אלמוג בוזגלו ורז מאיר, שכבשו את שני השערים בניצחון 0:2 על הפועל תל אביב בגביע הטוטו.
בקבוצה ינסו לצרף גם חלוץ ישראלי, אם כי נכון לעכשיו אין שחקנים פנויים שמעניינים את הצוות המקצועי. משחקה של הקבוצה נגד מכבי תל אביב בגביע הטוטו נדחה למועד מאוחר יותר במהלך חודש ספטמבר, זאת בשל השתתפותם של הצהובים במשחק אלוף האלופים בשבת הקרובה.