האם מגן בית"ר ירושלים, אלי דסה, וקשר הקבוצה, שלומי אזולאי, ישחקו החל ממחר (ראשון) במכבי תל אביב? על פי ההערכות של גורמים המעורבים בעסקה, התשובה לכך חיובית, לאחר ששני השחקנים סיכמו עקרונית את התנאים שלהם בשורותיה של האלופה, והעסקה עשויה להיחתם מחר. הסכום שמכבי תל אביב צפויה לשלם לבית"ר ירושלים הוא 1.5 מיליון יורו - מיליון על דסה וחצי מיליון על אזולאי. בית"ר דורשת לכלול בעסקה את החלוץ ברק בדש, שיעשה את הדרך ההפוכה, אך טרם ברור אם הוא ייכלל בעסקה.
כבר תקופה ארוכה שהמנהל הספורטיבי של הצהובים, ג'ורדי קרויף, מחזר אחר השניים ומנסה להשלים את העברתם, וכעת נראה שהוא סוף כל סוף השלים את המשימה. כזכור, ההולנדי לא חזר עם קבוצתו מצ'כיה לאחר הניצחון על ויקטוריה פלזן לאחר שהמריא לנהל משא ומתן עם חלוץ זר. האם בקרוב מכבי תל אביב תשלים רכישה של שלושה שחקנים רגע לפני המפגש מול באזל בפלייאוף של ליגת האלופות?
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
בינתיים, באזל ממשיכה להציג יכולת נפלאה בזירה המקומית. יריבת מכבי תל אביב בשלב הפלייאוף של ליגת האלופות ניצחה בחוץ 1:3 את לוצרן במסגרת המחזור הרביעי בליגה השוויצרית מצמד של בריל אמבולו הצעיר ושער נוסף של מתיאס דלגאדו, ורשמה ניצחון שישי (ארבעה בליגה) מתוך שישה משחקים העונה. שוער באזל, תומאש ואצליק, עצר פנדל.