האם אייל גולסה יצטרף למכבי תל אביב? הקשר הישראלי בן ה-23, שלא כבש או בישל ב-24 משחקי ליגה במדי פאוק (מתוכם 14 בהרכב) התבשר היום (שבת) כי הוא "נחתך" מסגל הקבוצה הבוגרת ויעבור להתאמן עם קבוצת המילואים עד אשר ימצא לעצמו קבוצה אחרת.
לוואלה ספורט נודע כי אלופת ישראל כבר גיששה לגביו לאחרונה וכעת בודקת שוב את האפשרות לצרפו לשורותיה כמושאל, שכן הוא מחזיק בחוזה עד 2017. כזכור, ג'ורדי קרויף מאוד אוהב את סגנונו של גולסה וניסה בעבר לצרפו למכבי תל אביב.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות.לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
גולסה מסר בתגובה לניפויו מסגל פאוק: "מבחינתי יש לי שנתיים נוספות בחוזה בפאוק סלוניקי שאני מתכוון לממש. אמשיך לנהוג ולהתאמן במרץ ומקצוענות. כל החלטה אחרת, במידה שתהיה כזו, תתקבל בצורה מסודרת אך ורק בין הסוכן שלי להנהלת המועדון".
כזכור, גולסה חתם ביוני אשתקד לשלוש שנים בפאוק סלוניקי, תמורת כ-250 אלף יורו לעונה, אך סבל לא מעט מפציעות, התקשה לשמור על יציבות ולא תרם מספרים. אלא שהקיץ הגיע למועדון מאמן חדש, הקרואטי איגור טודור, שאחרי כחודש של אימונים החליט לוותר על גולסה, הבלגי מרטן מארטנס והרומני רזבאן ראץ.
כל השלושה, שהצטרפו לארגנטינאי פקונדו פריירה שנופה גם הוא, קיבלו את ההודעה מהמנהל הספורטיבי פרנק ארנסן, שביקש מהם להתחיל לחפש קבוצה חדשה. היעד הבא של גולסה יהיה בליגת העל?


