ראשי גראסהופרס השוויצרית החליטו לדחות את ההצעה המשודרגת שהגישה מכבי תל אביב בנוגע לרכישת החלוץ מונס דאבור. אם לא תהיה התפתחות דרמטית של הרגע האחרון, החלוץ יישאר בשוויץ. כפי שפורסם לראשונה אמש בוואלה ספורט, השוויצרים נוטים שלא למכור את דאבור בסכומים שהוצעו להם ונכון לעכשיו הפערים בינם לבין הצהובים גדולים מאוד.
אמש (חמישי) נערכה פגישה בין ראשי שני המועדונים, כאשר מנכ"ל מכבי תל אביב מרטין ביין וכן המנהל הספורטיבי ג'ורדי קרויף, הגיעו יחד עם סוכנו של החלוץ אבי נמני, לציריך, כדי להגיש הצעה משודרגת על דאבור. השוויצרים עדיין לא הודיעו רשמית על כך, אולם בסביבת המועדון אמרו הבוקר שהצעת הצהובים אינה מספיקה.
ברגע שעסקת דאבור תרד מהפרק באופן סופי, ינסה קרויף לצרף חלוץ זר לקבוצה. לקרויף יש מספר מועמדים ברשימה, אך אין עדין התפתחויות בגזרה זו.
הצהובים נמצאים בסוג של מרוץ נגד השעון, שכן המועד לרישום שחקנים לצמד המשחקים נגד ויקטוריה פלזן, בסיבוב המוקדמות השלישי בליגת האלופות, פג אמש בחצות וכעת אפשר לרשום ברישום חריג, שחקן אחד בלבד, עד 24 שעות ממועד המשחק הראשון, שיערך ביום שלישי הקרוב בבלומפילד.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק


