רגע לפני משחק הגומלין מול היברניאנס ביום שלישי בסיבוב השני של מוקדמות ליגת האלופות, האלופה מכבי תל אביב השיקה היום (ראשון) חנות חדשה במתחם האימונים של הקבוצה בקרית שלום, בהשתתפותם של הקשר גל אלברמן והבלם קרלוס גרסיה.
לאחר מכן ערכו הצהובים אימון, בו השתתפו באופן מלא חואן פאבלו ועדן בן בסט. השוער, שלא התאמן אתמול בגלל כאבים בגב התחתון, כשיר ויפתח מחרתיים.
"ההפסד להיברניאנס לא היה פשוט עבורנו", אמר גל אלברמן. "אנחנו מודעים להשלכות של תוצאת המשחק. לצערנו אכזבנו, אבל למזלנו יש אפשרות לתקן. מרגע שהסתיים המשחק הבנו שאנחנו צריכים להתרכז רק במשחק הבא. יש ימים שהכול הולך הפוך. התוצאה הייתה צריכה להיות אחרת. לא חשבנו שיהיה קל מדי. יכול להיות שהם קצת הפתיעו אותנו ברמה שלהם ויכול להיות ששם טעינו".
הקשר התייחס למערך של המאמן סלבישה יוקאנוביץ': "אנחנו בתחילת העונה. למערך לא הייתה השפעה ישירה. בדקות הטובות שלנו לא הצלחנו לגמור את המשחק. גילינו הרבה מאוד גמישות במערכים בשנים שלי במכבי תל אביב וזה לא תירוץ עבורנו. אני לא חושב שיש בעיה עם הרעב בקבוצה. אם נראה שכל השנה אנחנו לא מגיעים לתוצאות הרצויות, נבין שזה נכון. לא כדאי להסיק מסקנות ממשחק אחד".
אלברמן התייחס לאירועים שבהם הייתה מעורבת בית"ר ירושלים: "זה היה מביך. כל מי שיש לו חלק בכדורגל הישראלי היה מובך באותם רגעים. אנחנו מתעסקים בדברים אחרים ומקווים שהקהל שלנו לא יתנהג ככה".
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
קרלוס גרסיה הוסיף: "הרבה דברים קרו במשחק, אבל קשה להסביר את זה. כולנו התאכזבנו מהמשחק הזה, אבל אסור לנו לחשוב על זה יותר מדי. כבר במשחק הקרוב אנחנו צריכים להיראות הרבה יותר טוב. זאת לא הרמה האמיתית שלנו".
על הסיבות להפסד להיברניאנס: "כיבדנו אותה, אבל הגיע לה לנצח. במשחק הראשון היא הייתה יותר טובה. לא הגענו למשחק במחשבה שכבר עברנו שלב. לא באנו שחצנים למשחק. לא ביצענו את ההוראות של המאמן, אבל זה לא הזמן לתירוצים".
על הציפיות מהקבוצה: "זה לא הזמן לדבר, אלא לתת את הטון על המגרש. אני מאמין שמכבי תל אביב יכולה להגיע לליגת האלופות. הקבוצה יכולה להצליח כמו שהיא. ברור שחיזוק יעזור לנו, אבל אפשר להצליח גם ככה".
עוד הוסיף גרסיה: "אני יודע מה המאמנים חושבים עליי ומה החברים לקבוצה חושבים עליי. אני יודע מה אני שווה".


