הקשר יאניס פפאדופלוס חתם הערב (חמישי) לעונה אחת בהפועל כפר סבא. השחקן שהתחיל את העונה שעברה בבני סכנין, עבר בחודש ינואר להפועל עכו וסייע לה להינצל מירידה יגיע על חשבונו של אלכסנדר דוידוב ששוחרר היום מהמועדון, חמישה ימים בלבד לאחר שחתם.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 298
22:00

רקסהאם
(2.5+)

בירמינגהאם
שתי הקבוצות התקפיות יחסית. מתוך שמונה משחקים של רקסהאם העונה, נכבשו ב5 משחקים מעל 2.5 שערים. כך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
העולה החדשה החליטה לוותר על הסרבי לאחר שהוא לא צלח את הבדיקות הרפואיות, כשבברכו התגלתה פגיעה. בכפר סבא הסבירו כי הם אינם מעוניינים לקחת סיכון בנושאים רפואיים, ולכן החליטו להתיר את החוזה עם דוידוב בן ה-31, שירד ליגה בעונה החולפת עם מ.ס. אשדוד. פפאדופולוס יהיה הזר השלישי של הקבוצה ויצטרף לבלם הקרואטי דינו שקבורץ ולחלוץ הקונגולזי בן ה-19 מאוויס צ'יבוטה, שהושאל ממכבי תל אביב.
בעלי כפר סבא, סתיו שחם, מסר: "השחרור של דוידוב בוצע בהסכמה מלאה של הצדדים, בהבנה וברוח טובה. אני רוצה לומר מילה טובה לשחקן ולסוכנו, ניר עמיר, על שקיפות, הוגנות ויושרה, מצרך נדיר במחוזותינו כיום, ועל כך תודתי להם". דוידוב הגיע לארץ בעונת 2011/12, אז שיחק בהפועל עכו. הוא המשיך לבני סכנין, ולאחר עונה אחת בפרטיזן בלגדר שב לשנתיים באשדוד, שהסתיימו בנשירה לליגת המשנה.
עדכון ראשון: 16:23