שוער מכבי תל אביב, ברק לוי, הושאל היום (חמישי) לעונה אחת למכבי נתניה. לוי בן ה-22 שימש בעונות האחרונות כשוער השני של האלופה ושם רצו שיצבור דקות משחק בצורה קבועה. השוער הצעיר יוכל לשחק נגד מכבי תל אביב, זכר לחוק המושאלים שאוסר על קבוצה לא לאפשר לשחקן שמושאל ממנה לשחק נגדה.
לוי הושאל ללא תמורה אחרי שוויתר על 55 אלף דולר נטו בחוזה שהיה לו במכבי תל אביב (היה אמור להרוויח 130 אלף דולר בצהובים ובנתניה ירוויח רק כ-75 אלף דולר). הוא העדיף את נתניה על פני הפועל כפר סבא, הפועל עכו והפועל חיפה. כפר סבא אגב, הייתה מוכנה לשלם לשוער כ-100 אלף דולר. לוי הגיע למתחם האימונים ונפגש עם היו"ר דורון אוסידון שאמר לו: "אני שמח שהצטרפת למכבי נתניה, נהיה עבורך בית חם". לוי הנרגש אמר: "אני מאוד שמח להיות פה ומודה על האמון שלכם בי".
אוסידון אמר על הסיכום עם השוער: "אין זה סוד שרצינו מאוד שברק יצטרף למועדון. ברק יקבל במכבי נתניה בית חם וסביבה תומכת". לוי עצמו הוסיף: "אני מאוד שמח להגיע למכבי נתניה, שזה מועדון גדול. קיבלתי עוד שלוש הצעות בסכום גבוה יותר, אבל העדפתי להגיע לפה כי אני חושב שאני יכול להתקדם בנתניה מבחינה מקצועית, וביחד נוכל להצליח ולשמח את האוהדים".
גם גאל מרגוליס בדרך לנתניה. לשחקן מכבי תל אביב חוזה בגובה של 80 אלף דולר נטו במכבי תל אביב, והוא יירד קצת בסכומים כדי לחתום בקבוצה של שלומי דורה.
הבלם דודי תירם, אשר גדל במחלקת הנוער של מכבי נתניה, שיחק בעונה שעברה בעירוני קרית גת מהליגה הלאומית ונבחן במהלך הקיץ בבית"ר ירושלים, חוזר לקבוצת נעוריו והצטרף הבוקר לאימונים של שלומי דורה. הוא אף עשוי ליטול חלק במשחק ההכנה נגד הפועל כפר סבא.
יו"ר המועדון, דורון אוסידון, מימש את הזכות שהייתה למכבי נתניה להשוות כל הצעה שתוגש לשחקן, והשווה את ההצעה שקיבל תירם מהפועל רעננה. תירם אמר: "אני שמח ונרגש לשוב למועדון שבו גדלתי, התחנכתי ולמדתי את משחק הכדורגל. זוהי גאווה גדולה עבורי".
ולנושא אחר, המועדון ביצע גמר חשבון ושילם לעובדי מחלקת הנוער בעונה האחרונה, את שכרם.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
(עדכון ראשון: 9:47)


