מרבית ההכנסות של מכבי נתניה מספונסרים הועברו לקבוצה כבר בעונה החולפת. בתקציב של מועדון כדורגל קיימת הישענות גדולה על תזרים המזומנים של הספונסרים. במכבי נתניה מצליחים בכל עונה לגייס כשלושה מיליון שקלים מנותני חסויות. הסכום הזה היה אמור להופיע בתקציב המועדון לעונה הבאה, אלא שבגלל המשבר הכלכלי הגדול שפקד את המועדון בעונה שעברה, הסכימו הספונסרים להזרים למועדון כספים על חשבון העונה הקרובה.
הכסף החשוב אמנם סייע לנתניה לסיים את העונה, אבל הוא יהיה חסר מאוד בתקציב העונה הבאה. בנתניה קיוו לעמוד בתקציב של 14 מיליון שקלים, אך לא יוכלו להגיע למספר הזה עקב היעדר הכספים מהספונסרים.
בתוך כך, תפתח הערב (שני) נתניה את אימוניה תחת שלומי דורה. הבלם האוקראיני אנדריי מישצ'נקו ינחת למספר ימי התרשמות בסופם הוא עשוי לחתום.
היום ינסו במועדון לסכור עם רן רול על חוזה לעונה הבאה. שמעון הרוש מסרב לקצץ מאחר שעשה זאת כבר לפנן שנה ונתניה תיפגש עימו במטרה לשכנע אותו להסכים.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
רגיל (3) 255
21:45

טורקיה

גיאורגיה
טורקיה מגיעה אחרי שהביסה בקלות את בולגריה בעוד הגיאורגים התקשו נגד ספרד אבל הפסידו באופן מינימלי. באיזושהי דרך אפשר לראות את המשחק הזה לא מתחבר לשתי הנבחרות שפשוט יקשו אחת על השנייה. תיקו
יתרון (4) 255
21:30

ולנסיה

הפועל תל אביב
אחרי ההפסד בדרבי, יש להפועל תל אביב משחק מאוד קשה מול ולנסיה שתחפש נקמה אחרי ההפסד בחצי גמר היורוקאפ. ולנסיה קבוצה טובה ובביתה מועמדת לנצח.