שוער מכבי תל אביב ברק לוי נוטה לקבל את הרעיון לפיו כדי לשחק בעונה הקרובה ולהיות גורם דומיננטי בליגת העל, הוא יהיה חייב לוותר על הסכומים הגבוהים שיש לו במכבי תל אביב ולעבור לשחק בחוזה הנמוך בכמעט 50 אחוזים מזה שיש לו אצל מיטש גולדהאר.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
כפי שפורסם כאן מוקדם יותר, במכבי תל אביב לא מוכנים לשלם אפילו דולר אחד לשחקן שיוצא להשאלה. ללוי יש חוזה לעונה הבאה בגובה של 150 אלף דולר נטו, וכדי לשחק במכבי נתניה או הפועל כפר סבא הוא יצטרך לרדת ל-80 אלף דולר בלבד. מבין השתיים, לוי נוטה להצעה של מכבי נתניה מכמה סיבות, ובין היתר כי כמה מחבריו, ובראשם עומר פרץ, עידו לוי וירין חסן, משחקים בקבוצה.
הסיפור לגבי גאל מרגוליס דומה. גורם במכבי תל אביב אמר בעניין: "בשלב הזה ולא נראה שהדברים ישתנו, מכבי לא תממן חוזים של שחקנים שלא יהיו כאן. השחקנים צריכים להבין שלפעמים צריך לשלם מחיר מסוים כדי לצאת ולשחק".
(עדכון ראשון: 12:50)