הפועל באר שבע פתחה היום (שלישי) באופן רשמי את משחקי האימון שלה לעונה הבאה, כשניצחה את פרידק מיסטק מהליגה השנייה בצ'כיה 1:3 במשחק אימון על אדמת פולין. בהמשך מחנה האימונים תפגוש הקבוצה מבירת הנגב את גורניק לצ'נה וקורונה קיילצה, שתי קבוצות תחתית נוספות מפולין.
באר שבע התחילה היטב וכבר בדקה השנייה הגיע אובידיו הובאן להזדמנות טובה, אך החמיץ. בדקה ה-31 הגיע שוב הגיע הרומני להזדמנות טובה אחרי התקפה מתפרצת, אך הבעיטה השטוחה שלו מקצה הרחבה חלפה ליד הקורה. במחצית ביצע ברק בכר שלל חילופים, ובין היתר, נכנסו לכר הדשא שחקני הרכש שחקן הרכש טוני וואקמה, מאור בוזגלו, אליניב ברדה ואחרים. אחד מהם, רועי גורדנה, קיבל כדור מברדה בתוך הרחבה, ובעט שטוח פנימה בדקה ה-58.
שתי דקות חלפו ומיסטק קיבלה פנדל, אך השוער המחליף רובי לבקוביץ' קלט את הבעיטה. אלא שבדקה ה-66 גם ליבוביץ' לא הושיע: אילן בוקרה הנבחן איבד כדור במרכז המגרש, והצ'כים ניצלו זאת כדי להשיג את השוויון. בדקה ה-80 השיב ברדה את היתרון לאדומים, כשקיבל כדור עומק טוב מגורדנה, ומול השוער היריב הקפיץ יפה פנימה. את תוצאת המשחק קבע בוקרה הנבחן, בדקה ה-84.
הפועל באר שבע פתחה עם שחקני הרכש דודו גורש בשער ומתן אוחיון ושיר צדק בהגנה, כשלצידם וויליאם סוארס ואופיר דוידזאדה. אביתר אילוז, אובידיו הובאן, ג'ון אוגו, דן ביטון ומאור מליקסון עלו בקישור, ושלומי ארבייטמן פתח כחלוץ בודד.
בכר הקפיא המגעים עם ממן. מקורב לפלט: "הוא לא יישאר בבלגיה, אבל לא יוותר על חובות"
"זה משחק אימון ראשון בסך הכל", אמר ברק בכר. "אפשר היה לראות דברים יותר טובים ודברים פחות טובים עליהם אנחנו נעבוד. אני מסתכל על זה כמשחק אימון וצריך לקחת את זה כמו שזה - אימון. נמשיך לעבוד במחנה על הדברים אותם אני רוצה להדגיש, ונעשה הכל כדי להתקדם כל יום".
רועי גורדנה: "משחק טוב שלנו ותמיד נחמד לנצח, אבל אנחנו יודעים זה רק אימון בדרך לדבר האמיתי. נמשיך לעבוד במחנה לטובת המטרה האמיתית שהיא המשחקים מול תון".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
משחק אימון ראשון שלנו במחנה. אוירה טובה... תמיד כיף לנצח, אבל חשוב לזכור- רק משחק אימון. ממשיכים לעבוד קשה💪🏼 pic.twitter.com/cqKVOqcT9p
— Maor BUZAGLO #11 (@MaorBuzaglo11) June 30, 2015 