לעיני כמה עשרות אוהדים בלבד, ללא שחקני רכש ועם סגל שמבוסס כולו על שחקנים מהעונה שעברה, בני יהודה פתחה הערב (שלישי) את הכנותיה לקראת העונה הקרובה בליגת העל עם אימון הפתיחה שקיימה במגרש הסינטטי בשכונת התקווה.
עד כה לא הוחתם בקבוצה אף שחקן חדש ולוואלה ספורט נודע שגם המגן ליאור לוי, שכבר סיכם עקרונית על הצטרפותו, לא חתם בסופו של דבר, לאחר שבמעמד החתימה נתגלעו מספר מחלוקות בין הצדדים. נכון לעכשיו, כלל לא ברור אם המגן יצטרף לקבוצה והאימון הערב התנהל כאמור ללא שחקני רכש חדשים. המאמן יוסי אבוקסיס, ינסה לצרף בתקופה הקרובה מספר שחקנים ובין היתר גם שני זרים חדשים בנוסף לדלה איינוגבה, פדרו גלבאן וקסטוטיס איבשקביצ'יוס שימשיכו עונה נוספת. צמד הבלמים עודד גביש וגל בראל צפויים להגיע בימים הקרובים ולהצטרף לאימוני הקבוצה.
יוסי אבוקסיס, מאמן הזהובים שהעלה אותם מהלאומית אשתקד, התייחס לסגל הדליל: "יש כאן כרגע רק שחקנים ששיחקו בקבוצה בשנה שעברה, שחקנים שעזרו לקבוצה לעלות ליגה. לגבי חיזוק אז ברור לכולם, גם לדמאיו כבעלים וגם לי כמאמן שצריך לעשות כאן חיזוק ואנחנו נעשה את זה בשכל. זה אולי ייקח קצת זמן כי לקבוצה כמו בני יהודה, אסור לטעות ברכש, כי אנחנו לא שופעים בכסף. יש עוד שחקנים שאנחנו מדברים עליהם ואנחנו גם מחכים לשחקנים שישוחררו מהקבוצות הגדולות ויש לנו גם שני זרים להביא. בנוסף לשני הזרים, נרצה להוסיף עוד שלושה או ארבעה ישראלים, אני מניח שנתחזק תוך כדי תנועה, ונוכל לעשות קבוצה טובה".
אבוקסיס התייחס לפרסום בוואלה ספורט על כך שהמגן ליאור לוי שסיכם, לא הגיע בסופו של דבר לאימון והוסיף: "לצערי ליאור לוי שזה שחקן שרצינו והיה צריך להגיע לאימון, ולא הגיע, אני מאמין שגם איתו זה יסתדר. יש עוד משהו קטן לסגור". המאמן התקשה להגדיר מטרות בשלב הזה ואמר: "אני לא יכול לדבר כרגע על מטרות, כי אני לא יודע את הסגל הסופי. כרגע אנחנו רק עם שחקנים מהשנה שעברה וזה לא יהיה נכון לדבר על מטרות".
על היחסים עם האוהדים: "יש מחלוקת קטנה בין השחקנים למספר אוהדים עוד מסוף השנה שעברה, ואני מאמין שגם זה ייפתר והכל יהיה בסדר. אני מניח שברגע שיגיעו שחקני רכש והכל יתחיל להתעורר, אז גם הקהל יתעורר".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות.לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.


