מכבי נתניה הודיעה הערב (שלישי) על מאמנה החדש: שלומי דורה. המאמן הצעיר שהשאיר את הפועל עכו בליגה אחרי סיום מדהים לעונה אמר לאחר שהועדף על פני בני לם: "אני שמח ומתרגש להצטרף למועדון גדול כמו מכבי נתניה. אני מאמין שעם תמיכה מהקהל ושילוב של שחקני בית, השחקנים הקיימים בסגל ובאמצעות חיזוק נוסף אפשר לעשות דברים מדהימים. אני מודה להנהלה על האמון בי ומתרגש לקראת המפגש הראשון עם הקבוצה והמועדון".
בעקבות המהלך ערן לוי צפוי להישאר במועדון, בעוד יאניס פפאדופולוס ששיחק תחת דורה בעכו עשוי צפוי להצטרף לקבוצה כן.
המנהל המקצועי של מחלקת הנוער במכבי נתניה, בני לם, התייחס הערב להחלטת המועדון למנות את דורה: "אני מכבד את החלטת המועדון ובהזדמנות זאת אני רוצה לאחל בהצלחה לשלומי. כמו אני חייב להודות מקרב לב לכל האוהדים של מכבי נתניה שתמכו, האמינו והביעו את רצונם שאמתנה למאמן קבוצת הבוגרים. הדבר חימם את ליבי וגרם לי לרצות לשמח אותם. בכל מקרה, אמשיך לעשות את שאני אוהב ויודע בתחום הכדורגל בעיר היקרה לי נתניה".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מוקדם יותר היום הסתיימו הפגישות של יו"ר מכבי נתניה דורון אוסידון עם הספונסרים המובילים של הקבוצה ועם גורמים בעירייה. אוסידון היה זה שהעדיף את דורה, בעוד גורמים אחרים שמושכים בחוטים המליצו על בני לם כמאמן וזאב זלצר כמנג'ר. היו"ר נפגש אמש גם עם גילי לנדאו, אך החליט, בסופו של דבר, על דורה כאיש שלו. ביום חמישי תקיים הקבוצה אסיפה ראשונה עם אוסידון ודורה, ולאחר מכן יתקיימו מבדקי השחקנים. ביום ראשון יתקיים האימון הראשון. "אני מאחל לשלומי ונתניה הצלחה בעונה הבאה", אמר אוסידון.
בנתניה מגלים עניין באלעד גבאי ובשי אבוטבול, בתנאי שמכבי חיפה והפועל תל אביב ישתתפו בחלק משכרם. לקבוצה גם הוצע בלם מ.ס אשדוד, יאיא פטי. לקונגולזי יש יש חוזה באשדוד לעונה נוספת, אבל היא לא רוצה להשאיר אותו.
העירייה העבירה למועדון צ'ק על סך של 2.5 מיליון שקל שראשת העיר מרים פיירברג גייסה מאנשי העסקים ראסל גלבוט וסאני קהאן בארצות הברית. בתוך כך ממשיכה פיירברג ללחוץ על מנהלת הליגה לאשר לנתניה לשחק בימי חול על מנת שיהיה סיכוי טוב לרכישת המועדון על ידי השניים.
(עדכון ראשון: 8:43)