הפועל רעננה שפתחה אמש (ראשון) את אימוניה באופן רשמי, נמצאת במשא ומתן מתקדם עם החלוץ הקרואטי, פרו פייץ', 32, מלך השערים של הליגה האלבנית בשנתיים האחרונות. פייץ', המתנשא לגובה של 1.92 מטר, שיחק במדי סגנית האלופה קוקסי בשורותיה כבש 31 שערי ליגה בעונה החולפת, והצליח להרשים מאוד את המאמן חיים סילבס, שכזכור כבר החתים את הקשר האלבני, אליס באקאי, במהלך הפגרה.
מאז עזיבתו של אנתוני וואקמה להפועל באר שבע, מחפש סילבס חלוץ זר שישלים את מכסת הזרים בקבוצה ויצטרף לעמנואל אמבולה, צ'אם ממאדו והזמבי הצעיר, אוואנס קאנגווה, שנכון לעכשיו ימשיך גם בעונה הבאה.
בגזרת הרכש הישראלי, אין כל חדש בשלב זה. לאחר צירופם של זאב חיימוביץ' ואחמד שעאבן לחלק האחורי, מנסים כעת לסגור את שאילתו של החלוץ הצעיר, דור חוגי, ממכבי חיפה, וזאת בנוסף לנסיונות להחתים לעונה נוספת גם את שובל גוזלן ששיחק בעונה שעברה בקבוצה. שחקן נוסף שמבוקש מאוד הוא החלוץ שחר הירש, שגם הוא שייך כעת לסגל הירוקים.
במהלך האימונים הקרובים ולקראת היציאה למחנה האימונים באוסטריה בעוד כשבועיים, יבחן המאמן סילבס מספר שחקנים צעירים וכאלה ששיחקו בליגות נמוכות בשנים האחרונות, על מנת לעבות את הסגל ולנסות למצוא תגליות חדשות.
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(3+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה


