מאמן מכבי תל אביב סלבישה יוקאנוביץ' ועוזריו חאבייר פריירה ואלברטו אסקובר עוסקים בימים האחרונים בהשלמת פערים מהעונה החולפת כדי ללמוד את הקבוצה, אבל לא פחות כדי לגבש המלצות על שחקנים שעדיין לא ברור אם יישארו במכבי תל אביב בעונה הבאה. המנהל המקצועי ג'ורדי קרויף הוא עדיין האיש הקובע, אבל יוקאנוביץ' התבקש לחוות את דעתו באשר לשחקנים שבמכבי עוד לא ברור אם ימשיכו.
מדובר בין היתר בברק בדש שסיים חוזה במועדון וטרם הוחלט אם להציע לו חוזה חדש ובניקולה מיטרוביץ' שדווקא מחזיק בהסכם לעונה נוספת, אבל במכבי עוד לא גיבשו החלטה סופית להשאירו. יוקאנוביץ' מכיר את מיטרוביץ' מגיל צעיר כשאימן אותו בפרטיזן בלגרד, אך מאז לא ראה אותו כמעט משחק.
יוקאנוביץ' ועוזריו פריירה ואסקובר יחלו לעבוד על הדשא ביום שלישי באימון הראשון של מכבי תל אביב בקרית שלום, אבל במכבי רוצים שעד אז הם יכירו היטב כל שחקן ויידעו את מרבית הפרטים על כל השחקנים. "אין לנו הרבה זמן להתכונן לסיבוב השני של מוקדמות ליגת האלופות באמצע חודש יולי", אמרו במכבי תל אביב. "ברור שהזמן הקריטי יהיה במחנה האימונים באוסטריה, אבל עד אז סלבישה צריך לדעת כמה שיותר פרטים על הקבוצה".
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


