יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
למרות שחתם לא מכבר על חוזה חדש במכבי תל אביב, ערן זהבי ממשיך לעורר עניין באירופה. על פי דיווחים שמתפרסמים היום (חמישי) באיטליה, סמפדוריה מעוניינת בכוכב מכבי תל אביב ואף יצרה קשר ראשוני עמו כדי להחתימו לעונה הבאה. מאמן סמפדוריה וולטר זנגה, שמונה לאחרונה לתפקיד, חושק בזהבי וסימן אותו כמחליף פוטנציאלי לפדרו אובאינג הספרדי, שעבר רשמית לווסטהאם.
סמפדוריה נחשבת לאחת הקבוצות הוותיקות בסרייה A. בעבר זכתה בגביע המחזיקות, באליפות איטליה ובארבעה גביעים מקומיים. את העונה החולפת סיימה סמפדוריה במקום השביעי בסרייה A, ולא מזמן נפרדה מסינישה מיכאילוביץ'. אם אכן העסקה תקרום עור וגידים וזהבי יחתום בסמפדוריה, הוא יחזור לקדנציה שנייה בארץ המגף אחרי הניסיון הלא מאוד מוצלח בפאלרמו, שהסתכם ב-23 הופעות ושני שערים.


