רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(9+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
המחלוקת בין בית"ר טוברוק למכבי נתניה על אחוזים מכרטיסו של איאד אבו עביד עולה מדרגה. מחר (חמישי) תגיש טוברוק תביעה כנגד נתניה במוסד הבוררות של התאחדות לכדורגל. לאחר הבוררות יצטרך שחקן ההגנה הצעיר להחליט סופית בין הפועל תל אביב למכבי חיפה.
טוברוק טוענת כי בעונה שעברה העבירה את אבו עביד לנתניה ללא תמורה ועם הסכם שאומר שאם נתניה לא תממש את האופציה על השחקן ותהיה מעוניינת למכור אותו, כ-70 אחוז מכספי המכירה העתידית יועברו אליה. "אני כבר 20 שנה בעסק הזה ועשיתי לא מעט הסכמים כאלה", טוען הבעלים של טוברוק אריק איזיקוביץ. "אדון רועי דניאל שמייצג את נתניה לא מתמצא בהסכם וכנראה ששופט יכריע מי צודק בעניין. לא ייתכן שאני אעביר שחקן ללא תמורה ומבלי תמורה עתידית עליו. אם הייתי נותן למר דניאל את האוטו שלי לסיבוב, גם אז הוא היה טוען כי האוטו שלו. הדבר היחידי שחרגתי בעניין הוא שנתתי לנתניה כ-30 אחוז מהכרטיס בשל ההיכרות האישית שלי עם אלי שגב".
מנגד, נתניה טוענת כי היא זו שמחזיקה בכ- 70 אחוז מכרטיסו של השחקן. בפגישה בין נציגי נתניה לבין נציגים של הפועל תל אביב, נתניה דרשה כ-70 אחוז ממכירת אבו עביד, כשכל העסקה אמורה לעלות לאדומים כ-1.8 מיליון שקל. תגובה רשמית מרועי דניאל תובא כשתתקבל.
בכל מקרה, אחרי שלב הבוררות, אם טוברוק אכן תזכה בתביעה, אבו עביד עצמו יחליט איפה הוא מעוניין לשחק. כרגע השחקן נוטה לסכם אצל האדומים, אך לחץ מצד מכבי חיפה ומאמנה רוני לוי עשוי להפוך את החלטתו. היה וטוברוק תזכה בבוררות, מחירו של השחקן עשוי לרדת.


