מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
ביום שני הקרוב צפויה למשטרת ירושלים הרבה מאוד עבודה. בית"ר ירושלים אמורה לארח את מכבי תל אביב ב-21:00 באצטדיון טדי, כאשר שעתיים לפני כן יתקיים משחק פלייאוף הכדורסל בין הפועל ירושלים להפועל תל אביב בארנה. בשתי המנהלות מודעים לנושא בימים האחרונים, אך הסבירו כי לא ניתן למצוא פתרונות אחרים ולכן כך נקבע סדר המשחקים. במנהלת הכדורסל בדקו אפשרות לקיים את המשחק בראשון, אך בשל אירוע שצפוי להתקיים בארנה זה לא התאפשר.
מעבר לכל בעיות החניה, הפקקים והלוגיסטיקה, נוצרה סיטואציה שעשויה להיות נפיצה שכן לאותו מתחם אמורים להגיע אוהדים של בית"ר ירושלים, מכבי תל אביב והפועל תל אביב. הצפי הוא שלשני המשחקים ביחד יגיעו 20-25 אלף צופים.
במשטרת ירושלים אמורה להיערך מחר היערכות לקראת האירועים, אך כבר עתה אומרים: "ברור שהמצב לא אידיאלי ונצטרך לקיים הערכת מצב כבר בימים הקרובים. המשחקים אושרו מבחינתנו וניתן את המענה הדרוש. תמיד יכולות להיות הבעיות הלוגיסטיות ובעיות החניה הידועות, אבל זה כבר משהו שלא בשליטתנו. ניערך לתת מענה לשני המשחקים, כפי שעשינו בעבר".
מי שתצטרך לתת מענה לוגיסטי היא עיריית ירושלים, עליה יהיה לדאוג לבעיית החניה באזור. עיקר הבעיה צפויה לקראת השעה 21:00 אז יוצאים החוצה האוהדים מהארנה וכמות גדולה של אוהדים תגיע לטדי.


