מכבי תל אביב צפויה לזכות הערב (ראשון) באליפות שלישית ברציפות, ולרוב שחקני הקבוצה העסק יכניס עוד כמה ג'ובות לעובר ושב.
מצורפת בזו טבלת מענקי מקסימום של הצהובים. רוב המענקים קרובים זה לזה, ומראים על הרצון של ג'ורדי קרויף להתייחס לרוב שחקני הקבוצה כמקשה אחת. בולטים מעל כולם קרויף עצמו עם מענק קרוב למיליון שקל; פאקו אייסטרן, עם 670 אלף; וברק יצחקי, עם חצי מיליון שקל. פרט להם, כל העדר די צמוד.
יצוין כי אלו המספרים הנקובים בחוזי השחקנים, ושלקבוצה יכולים להיות נספחים מול חלקם, לפיהם הסכום יחולק להם לפי דקות או הופעות בהרכב. המספרים שהובאו כאן הם סכומי מקסימום של כל שחקן, כפי שמצוינים בהסכם מולו.
מענק מקסימום פר דקות ליגה, המובילים:
1. ברק יצחקי, 3,750 שקל לדקה
2. גילי ורמוט, 735 שקל לדקה
3. דן איינבינדר, 457 שקל לדקה
4. ראדה פריצה, 186 שקל לדקה
5. יואב זיו, 155 שקל לדקה
לטוויטר של יוסיפון
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


