מירי רגב נכנסה היום (ראשון) באופן רשמי לתפקידה החדש כשרת התרבות והספורט בטקס באולם בר לב בירושלים. השרה היוצאת לימור לבנת נפרדה מהתפקיד אחרי שש שנים והעבירה אותו לרגב, שנבחרה במקום החמישי ברשימת הליכוד לכנסת. לא לקח זמן רב עד שרגב התייחסה ליוזמה של יו"ר ההתאחדות הפלסטינית ג'יבריל רג'וב בניסיון להשעות מפעילות את הכדורגל הישראלי על רקע האפלייה של מדינת ישראל הפוגעת, כביכול, בכדורגל הפלסטיני.
"מדינת ישראל היא מדינה שוחרת ספורט", אמרה השרה. "חשוב לקדם את הספורט כבר מגיל צעיר. אני מוצאת חשיבות בלחזק ולקדם את הספורט בארץ. אני רואה בספורט גשר לאחדות ושלום האתגר המיידי העומד בפנינו היא ההחלטה של פיפ"א להשעות את ישראל. השבוע אמור להיפגש ספ בלאטר עם עופר עיני ואנוכי. אין לי ספק שבלאטר יוריד מסדר היום את הבקשה המבישה של הפלסטינים להרחיק אותנו מפיפ"א. אני מבטיחה לאפשר ספורט הגון לכלל האזרחים כל עוד קיימת נאמנות למדינה. אני אקדם גם את החקיקה בחוקי הספורט והתרבות".
עוד הוסיפה רגב: "המשימה המרכזית שלי בשלושה חודשים הקרובים זה לדאוג להעלאת התקציבים לשנים 2016 ו-2017. אני שמחה שנכנסתי לתפקידי ביום ירושלים ואני רואה חשיבות עצומה שמיקום המשרד יהיה בירושלים ולכן הנחתי את המעבר של המשרד מתל אביב לירושלים. אין לי ספק כי משרד התרבות והספורט ראוי שיתנהל מירושלים".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות.לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.


