מאור בוזגלו הוא הבחירה שלכם לשחקן החודש של מנהלת הליגות בשיתוף וואלה ספורט. לראשונה מאז החל הפרס להיות מחולק בחודש דצמבר, נציג של הפועל באר שבע זכה בתואר. בוזגלו, שהבקיע שני שערים ובישל פעמיים במהלך החודש, הקדים את דיוגו קאצ'ובה מסכנין, דור מיכה ממכבי תל אביב, חברו ערן זהבי שזכה בתואר בחודש דצמבר וכן את ברניסלב יובאנוביץ' מעכו.
לאחר שהתבשר על הבחירה אמר בוזגלו לוואלה ספורט: "להיבחר לתואר שחקן החודש זה מאוד מחמיא ומרגש, במיוחד שהבחירה היא של האוהדים. אני רוצה להודות למשפחת הפועל באר שבע: לחבריי לקבוצה, לצוות הניהולי והמקצועי, שבלעדיהם זה לא היה אפשרי, ולאוהדי הפועל באר שבע שגורמים לי כל פעם מחדש להתרגש, לעבוד קשה ולחייך".
שניים מהמצביעים בתחרות שיעלו בגורל, יזכו להעניק לבוזגלו את הפרס בשידור חי. זה יקרה לפני משחקה הביתי של הפועל באר שבע מול מכבי תל אביב בווסרמיל, ביום שני הבא.
יתרון (2) 33
13:45

מכבי רעננה

אליצור נתניה
(2+)
אליצור נתניה לא נראית כרגע ברמה של הליגה הראשונה, כנראה לאחר חוסר הבהירות באיזו ליגה תשחק. רעננה נראתה טוב בגביע winner ומועמדת לנצח.
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה