מאמן מ.ס אשדוד אחרי ה-0:0 בנתניה: "התפקיד שלי הוא להשאיר את חדר ההלבשה מלוכד, לעזוב את הבעיות בצד. להגיד שזה קל? לא, אבל אני לא רוצה לבכות". רוני לוי מרוצה מהפייר-פליי
גם אחרי שקיבלה בחזרה את שש הנקודות שנלקחו לה, המצב של מ.ס אשדוד נותר קשה. הקבוצה מעיר הנמל סיימה הערב (שבת) ב-0:0 עם מכבי נתניה, ובשל שאר תוצאות התחתית, היא רחוקה שלוש נקודות בלבד מהקו האדום כשלעונה נותרו עוד ארבעה משחקים. 
"במחצית הראשונה לתוצאות שבאו מהמגרשים האחרים היתה השפעה, אין לי ספק בכך", אמר ניר קלינגר בסיום. "במחצית אמרתי לשחקנים שלא יעזור אם נתעסק בקבוצות אחרות, אנחנו צריכים להביא את הנקודות בעצמנו. המשחק שלנו קצת יותר שטף, רצינו להחזיק יותר בכדור כי בנתניה אי אפשר לשחק פינג-פונג. בחצי השני אחזנו יותר בכדור, ברבע השעה האחרונה הם היו מאוד עייפים והיינו קרובים יותר להבקיע. התפקיד שלי הוא להשאיר את חדר ההלבשה מלוכד, לעזוב את הבעיות בצד. להגיד שזה קל? לא, אבל אני לא רוצה לבכות, אני רוצה לעשות את העבודה ולהשאיר את הקבוצה בליגה, ואני מאמין שנעשה את זה".
מנגד, סיכם רוני לוי: "אנחנו רוצים בכל משחק לעשות את המקסימום. זה רגיש מאוד לכל הקבוצות ואנחנו רוצים פייר-פליי ומסבירים לשחקנים שעד הסוף כולם חייבים להיות באותה רמה. אנחנו רוצים לסיים כמה שיותר גבוה".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



