לראשונה מאז אוקטובר 2013, יש זוכה בטוטו במשחק ה-Winner 16. השער הדרמטי של ערן זהבי, שקבע בדקה ה-89 ניצחון למכבי תל אביב 1:2 על מכבי חיפה, סידר לתושב תל אביב פרס כספי מרשים של 45 מיליון שקלים.
הזוכה המאושר הגיע למשחק האחרון של המחזור בליגת העל והמשחק האחרון שעוד נותר לו בטופס כאשר ברשותו 15 ניחושים נכונים. הוא בוודאי שמח לראות את מכבי תל אביב כובשת כבר אחרי 48 שניות מרגלי נוסא איגייבור, אך התאכזב כאשר אקס הצהובים אלירן עטר השווה במחצית השנייה. בסופו של דבר, רגע לפני שהטופס, שהורכב מחמישה טורים ושלושה כפולים בעלות של עשרות שקלים בודדים בלבד, נעצר על 15 ניחושים נכונים (גם לא רע), הגיע זהבי וסידר למהמר המאושר עשרות מיליוני שקלים.
ההימור על המשחק בין מכבי תל אביב למכבי חיפה היה 1 סולו פשוט, שהתגלה כבינגו גדול ובעוד מספר ימים יגיע הזוכה אל משרדי הטוטו, יאסוף את הצ'ק הענק ויצטרף לרשימת המיליונרים בישראל. 11 מנחשים נוספים ניחשו 15 תוצאות נכונות והם יתחלקו בפרס השני, שעמד על מיליון שקלים.
זו הפעם הראשונה שמישהו זוכה בסכום גבוה כל כך מאז מרץ 2008, אז הייתה זכייה על סך 52 מיליון שקלים. אגב, ב-12 בינואר, שער הניצחון של זהבי בפנדל במשחק החוץ מול מכבי חיפה מנע ממנחש לזכות בפרס הראשון והשאיר אותו על 15 ניחושים.
יתרון (6) 229
21:45

ריאל מדריד

בי.סי דובאי
(8.5+)
ריאל אחרי שני ניצחונות בליגה, אך ביורוליג היא הפסידה למונאקו ולא הרשימה בניצחון על פריז. דובאי אחרי שני ניצחונות יורוליג ולמרות שהיא אנדרדוג, היא בהחלט יכולה להיות יריב קשה ולעמוד בליין
רגיל (6) 277
22:00

ראיו ואייקאנו

חטאפה
ראיו ואיקאנו מגיעה לאחר רצף של שבעה משחקים ללא ניצחון, היא תארח את חטאפה שנמצאת ברצף של שלושה הפסדים. הפער בטבלה בין השתיים עומד על 2 נקודות בלבד, התחושה שלי שמדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל מוליכת הטבלה. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי של שלושה הפסדים רצופים. האיכות והכושר בין הקבוצות ברורים ונראה שאסטון וילה קיבלה יריבה נוחה על מנת לחזור למסלול הניצחונות
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.


