וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נבחרת צרפת: ג'ואקים נואה לא צפוי להופיע ליורובאסקט בקיץ הקרוב

חדשות טובות לנבחרת ישראל, שהוגרלה עם הטריקולור לבית א': כוכב שיקגו סיפר ל'לאקיפ' כי "לשחק בנבחרת מעולם לא היה בעדיפות עליונה", וככל הנראה יישאר מחוץ לסגל. פארקר צפוי להופיע

ככל הנראה יישאר גם מחוץ לאולימפיאדה. נואה/AP

חובבי הכדורסל האירופי לא ישמחו בוודאי לקרוא את הידיעה הבאה, אך אנשי נבחרת ישראל דווקא כן: ג'ואקים נואה ככל הנראה יחמיץ את היורובאסקט הקרוב. כוכב נבחרת צרפת אמר ל'לאקיפ': "לשחק בנבחרת צרפת זו חוויה גדולה, אבל היא מעולם לא היתה בעדיפות עליונה עבורי". בצרפת טוענים שאם יוותר על היורובאסקט, לא ייבחר שחקן הפנים גם לסגל הטריקולור לאולימפיאדה ב-2016, אם צרפת אכן תעפיל לשם.

נואה, שסבל לאורך השנים האחרונות מפציעות רבות בשיקגו, שיחק עם הנבחרת ביורובאסקט 2011 וסייע לה להעפיל לאולימפיאדה ב-2012 אך החמיץ את המשחקים האולימפיים בשל פציעה, וליורובאסקט ואליפות העולם האחרונה כלל לא הופיע. לפי הערכות מוקדמות, טוני פארקר אמור להופיע למשחקים בקיץ הקרוב, שיתקיימו בין ה-5 וה-20 בספטמבר בצרפת, קרואטיה, גרמניה ולטביה.

נבחרת צרפת הוגרלה לבית א' של האליפות עם ישראל, רוסיה, פולין, בוסניה ופינלנד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully