מאמן הפועל פתח תקוה מנחם קורצקי והמאמן המפוטר עידן בר און שוחחו לאחר ניצחון הבכורה של המאמן החדש בשבת האחרונה וסיכמו לשמור על קשר למרות הסיטואציה ששניהם נקלעו אליה במועדון. בר און צילצל לפני המשחק לקורצקי כדי לאחל לו הצלחה וזה לא ראה את השיחה. רק לאחר המשחק, שב קורצקי לשיחה שלא נענתה מבר און והשניים כאמור שוחחו בצורה מאוד מכובדת.
מנכ"ל הקבוצה יורם עינב סיפר שבמועדון אהבו מאוד את הדברים: "לעידן חשוב שהפועל פתח תקוה תצליח. זה לא עוד מאמן שעבר כאן ואחרי שפוטר, רוצה שהקבוצה תיכשל. עידן אוהד הפועל פתח תקוה מגיל צעיר והוא גם רוצה שהקבוצה שהוא בנה, תישאר בליגה כי זו תהיה גם הצלחה שלו. אנחנו מאוד אוהבים את הדרך הזו".
הסיפור המעניין הוא שלבר און לא היה בחוזה סעיף המבטיח את שכרו עד סוף העונה במקרה של פיטורין. בהפועל פתח תקוה יכלו למעשה לחסוך את המשכורות שלו עד סוף העונה, אבל הבעלים דורון בן דקון החליט להיות הוגן כלפיו ומכיוון שהעריך ואפילו חיבב אותו מאוד, הוא החליט להעניק לו את כל שכרו עד סוף העונה. בר און השתכר כ-17 אלף שקל ברוטו בחודש. אף שהוא לא סיים את העונה במועדון, יצא לבר און שם טוב בקרב מאמני הליגה ויש לא מעט קבוצות בהן מדברים על העבודה שלו בצורה חיובית.
הפועל פתח תקוה צפויה לעמוד לדין בשל שיתופו של אורי אוזן בצוות המקצועי בשבת האחרונה. בקבוצה עדיין לא קיבלו זימון רשמי, אבל נודע להם כי כנראה יועמדו לדין מאחר שהיתה איזושהי בעיה ברישומו של אוזן בשבוע שעבר. ההערכה היא שהקבוצה תספוג קנס כספי. בקבוצה יחלו היום בהכנות למשחק החוץ החשוב מול בני סכנין וקרוב לוודאי שעל אף הבעיות הכלכליות, תצא הקבוצה לבית מלון.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן