זעזוע ענק בהפועל חיפה? לפי ההתפתחויות בשעות האחרונות מסתמן שייתכן מאוד ואלו פני הדברים. כפי שפורסם אתמול (ראשון) בלעדית בוואלה ספורט, מעמדו של ראובן עטר התערער משמעותית, ובשיחות שערך כץ בלילה שבין שבת לראשון עם גורמים בחיפה ומחוץ למערכת הוא העלה את האפשרות לפטרו ולמנות מאמן חדש במקומו. אתמול התלבט כץ במהלך כל היום האם להוציא מהלך דרמטי שכזה לפועל ולפי גורמים המקורבים לבעלים הוא נוטה אכן לפטר את עטר ויקבל במהלך היום או לכל המאוחר מחר החלטה סופית לגבי עתידו.
השמות שעלו על הפרק היו טל בנין, אריק בנאדו ויוסי מזרחי אך לפי מה שמסתמן כעת כץ נוטה להחתים את בנין. לפי גורמים בחיפה בשלב זה לא נעשתה פנייה לבנין כך שייתכן והמאמן כלל לא יסגור את תנאיו גם אם עטר יפוטר, אך ההערכה היא שהמאמן לא יסרב להצעה לחזור לקבוצה אותה אימן בעבר והשאיר אותה בליגת העל.
"יש סיכוי גבוה מאוד שראובן עטר יסיים את תפקידו", אמר גורם המקורב לכץ. "הוא קיבל החלטה עקרונית. קשה לו לפטר מאמן אבל הוא נחוש הפעם. שמדובר ביואב הכל יכול להשתנות אבל מסתמן שהוא יעשה את זה כשהוא כבר סימן את בנין כמועמד מוביל".
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


