יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
המשחק היצרי והטעון תמיד, בין בית"ר ירושלים לבני סכנין, ייערך הערב (ראשון, 20:15, ספורט 1 ו-HD) באווירה הרבה יותר רגועה, לפחות על הנייר, שכן אצטדיון טדי יהיה ריק מקהל בשל עונש שספגה בית"ר ירושלים.
אלא שבשעות שלפני המשחק, נראה כי יש גורמים שבכל זאת מעוניינים לחמם מעט את האווירה. בדף פייסבוק של בני סכנין, הנושא את השם Bnei Sakhnin F.C. וזוכה ליותר מ-40 אלף לייקים, פורסמה היום תמונה ועליה נכתב: "טדי שלום, טדי שלום, נשרוף אותכם היום" (השגיאה במקור). לתמונה צורפו ציורים של אגרוף ממנו זולג דם ושל פצצה.
לצד התמונה נכתב בעברית: "טדי שלום טדי שלום, הניצחון לבני סכנין היום, ילאאאא סכנין .. מלחמה". בערבית נכתב: "מנצחים, אם ירצה השם". בהמשך התמונה הורדה מהדף.
יש לציין כי על פי הקבוצה, דף הפייסבוק לא שייך לה אלא מופעל על ידי כמה מאוהדיה. בסיבוב הקודם, בנובמבר, הסתיים המשחק בין הקבוצות ב-0:1 ביתי לסכנין, אותה אימן אז גיא לוי, שהיום מאמן את בית"ר.