אחרי שבית הדין של ההתאחדות לכדורגל אישר את בקשתה של מכבי חיפה לקיים את משחק הרדיוס שהושת עליה מול מ.ס. אשדוד, ולא מול הפועל חיפה בדרבי של הכרמל ועל רקע הביקורת שנשמעת לפיה בית הדין נוהג להקל עם הירוקים ולנקוט באיפה ואיפה, מכבי חיפה הוציאה הודעה רשמית בעניין.
"לאחרונה נשמעו יותר ויותר טענות על 'איפה ואיפה' בבית הדין ולכאורה להקלות להן זוכה מכבי חיפה", נכתב בהודעה. "להלן העובדות: מכבי חיפה שילמה עד כה העונה את סכומי הכסף הגבוהים ביותר בישראל כקנסות: 153 אלף שקלים. עד כה העונה ספגה חיפה שני משחקי רדיוס (המשחק הראשון העונה נערך בנתניה), לחיפה נפסקו שלושה משחקים עם יציעים סגורים, עונש המהווה הפסדים כספיים גדולים הנאמדים במאות אלפי שקלים, חיפה הינו המועדון היחיד בישראל שהועמד לדין על החזרת כדור למגרש על ידי אוהדים בעת משחק".
בית הדין אישר: משחק הרדיוס של מכבי חיפה יהיה מול אשדוד
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
עוד הדגישו במועדון הירוק: "המועדון עוסק בפעילות יומיומית למניעת אלימות וגזענות. אנו לא חוסכים באבטחה, באמצעי איתור ואכיפה. לראייה אותרו כעשרה אוהדים שהתפרעו במשחקים האחרונים, חלקם נעצרו ויוגשו כנגדם כתבי אישום ותביעות אזרחיות מצידנו. לשישה אוהדים אף בוטלו המנויים לאלתר. אין כאן שום טענה כנגד בית הדין. מטרת הודעה זו היא כתגובה לאלו הטוענים לאיפה ואיפה, ראוי כי יעסקו בעובדות".
בתוך כך, היום התברר כי המשחק נגד אשדוד יתקיים בבלומפילד, המכיל פחות מושבים מאשר מספר המנויים, למרות שההעדפה הראשונית הייתה לארח בנתניה. במועדון הקימו אתר הרשמה ובו לאוהדים מתאפשר להקליד את פרטיהם, כך שהמנוי שלהם יזוהה בכניסה לבלומפילד. מכבי חיפה שלחה מסרונים ל-17 אלף המנויים שלה עם לינק לאתר. עד כה נרשמו כ-5,000 אוהדים למשחק. אגב, במצב שבו יירשמו רוב האוהדים, המועדון יפצה את אלה שנרשמו אחרונים ולא תתאפשר כניסתם.
