לאחר ההפסד הערב (שבת) לעירוני קרית שמונה, בעלי הפועל פתח תקוה דורון בן דקון מצוי תחת לחץ גדול מצד אוהדים בקבוצה, ומקורבים שונים המפצירים בו להחליף את עידן בר און או לחילופין למנות מנהל מקצועי מעליו. גורם בהפועל פתח תקוה אישר הערב את הדברים לוואלה! ספורט ואמר: "יש כל מיני אוהדים שאפשר לקרוא להם אוהדים בכירים שקרובים להנהלה, והם מנסים לשכנע שצריך מאמן אחר או לפחות שצריך לצרף מנג'ר שיעבוד מעל עידן".
הלחץ לא החל הערב, אלא כבר בשבוע שעבר אחרי התיקו הביתי מול מכבי נתניה. בן דקון החליט אז לא להיעתר לבקשות שהופנו אליו ובמקום זאת לחזק את הקבוצה בשחקנים ולתת צ'אנס לבר און להוציא את העגלה מהבוץ. פתח תקוה רשמה תשעה משחקים ללא ניצחון ונראה כי גם אם בן דקון יעמוד בלחץ בשבוע הקרוב, המשחק בשבת מול הפועל חיפה יהיה קריטי לגבי בר און ועתיד לקבוע את עתידו. זה כבר יהיה משחק ביתי מול קבוצה בסדר הגודל של פתח תקוה ואם גם בו הקבוצה לא תנצח, יתקשה בן דקון להמשיך ולתת גיבוי למאמן שלו. "כרגע זה נראה שדורון בן דקון ויורם עינב מגוננים על עידן אל מול חבורה של אנשים שרוצה מאמן אחר", אמר גורם המעורה בפרטים. "הם מדברים על גילי לנדאו או מוטי איוניר כמאמנים או על צירוף מנג'ר, שלא ברור בכלל אם יש כסף בשבילו".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


