שעון החול של חיים רמון בהפועל תל אביב הולך ואוזל. מתברר כי אמש (רביעי) בישיבת בעלי המניות שבה הוחלט להיכנס למשא ומתן עם רמון מצד העמותה על זכויות הניהול של המועדון, התחייב איש העסקים מני ויצמן כי לא יתמוך עוד ברמון כאיש החזק במועדון אלא יעביר תמיכתו הכלכלית לעמותת האוהדים.
ויצמן ידוע כתורם הגדול ביותר של הפועל תל אביב בשנים האחרונות, והמשמעות היא שאם רמון יחליט להישאר ולא להעביר את זכויות הניהול המלאות לעמותה, הוא יישאר עם קופה קטנה עוד יותר ויחסר את יד ימינו שליווה אותו בשנים האחרונות. חשוב לציין, כי המהלך הזה הפתיע לא מעט אנשים בקבוצה בגלל הקשר החזק בין שני האישים. בקבוצה מסברים כי ויצמן פגוע מאוד ממכירת גילי ורמוט, כמו לא מעט אנשים במועדון ובעמותת האוהדים, ולכן החליט לעשות הצעד המשמעותי.
בנוסף, ויצמן הוא האיש שרמון סומך עליו להסדיר את חובתיו לאלי טביב, ולכן לא נראה שלרמון תהיה ברירה אלא להעביר לעמותת האוהדים את זכויות הניהול המלאות הכוללתו ויתור על זכות החתימה שלו במועדון ועל ניהול משא ומתן על מכירה עתידית, ושום התערבות בניהול השוטף. התנאים האלה שונים מהתנאים שנתנו לעידו חג'ג' ולאיל ברקוביץ' בעונה הנוכחית. אלה ניהלו את הפועל תל אביב במשותף כל אחד בנפרד, אך החלטות על התקציב והוצאת כספים מהמועדון היו של רמון בלבד.
כזכור, בהודעת עמותת 'האדומים' אתמול נכתב: "הוועד המנהל החליט הלילה לפתוח במשא ומתן עם חיים רמון, על מנת להעביר לידיו את זכויות הניהול והמכירה המלאות של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב. המועדון שאנו אוהבים נמצא בצומת דרכים קריטי לעתידו. לכן, העברת זכויות הניהול מידיו של רמון לידי העמותה חייבת להיעשות בהקדם ולמען החזרת האמון של האוהדים במועדון ואיחוי השבר שנוצר בשנים האחרונות. חברי העמותה יכונסו בזמן הקרוב לאסיפה כללית".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.


