עמותת "האדומים" הודיעה הערב שתדרוש מחיים רמון להעביר אליה את זכויות הניהול בהפועל תל אביב. בהודעה נכתב: "הוועד המנהל של עמותת "האדומים" החליט הלילה לפתוח במשא ומתן עם חיים רמון, על מנת להעביר לידיו את זכויות הניהול והמכירה המלאות של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב. המועדון שאנו אוהבים נמצא בצומת דרכים קריטי לעתידו. לכן, העברת זכויות הניהול מידיו של רמון לידי העמותה חייבת להיעשות בהקדם ולמען החזרת האמון של האוהדים במועדון ואיחוי השבר שנוצר בשנים האחרונות. חברי העמותה יכונסו בזמן הקרוב לאסיפה כללית".
כלומר, העמותה תדרוש שלחיים רמון לא תהיה נגיעה לקבוצה, למרות ש-50% מהמניות יהיו שלו, אבל הוא לא יהיה שותף להחלטות. יותר מזה, שלא יהיה מורשה חתימה במועדון ולא יהיה מעורב במכירה עתידית של המועדון. כלומר, העמותה דורשת לפתוח את המו"מ איתו בתנאי שלא תהיה לו מעורבות ישירה בקבוצה. הוא לא יוכל לפקח על הכספים שנכנסים ויוצאים מהמועדון ורק זכות חוקית תישאר לו.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


