בבוקר שאחרי החלטת בית הדין להפחית לבית"ר ירושלים נקודה ובנוסף להעניש אותה במשחק רדיוס ללא קהל, משחק ביתי נוסף ללא קהל ובקנס של 40 אלף שקל, רוססו כתובת נאצה כנגד ההתאחדות לכדורגל בכניסה למשרדי ההתאחדות. כזכור, הקבוצה הורשעה בהתנהגות גזענית של אוהדיה ובהתפרעות במהלך המשחק נגד מכבי נתניה, ובתגובה אמרו בבית"ר: "זו ההוכחה שיש שווים יותר ושווים פחות בכדורגל הישראלי, השנאה לבית"ר מעבירה את הדיינים על דעתם".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
עופר עיני, יו"ר ההתאחדות, אמר בעקבות האירוע: "טועה מי שחושב כי התנהגות עבריינית תרתיע את ההתאחדות לכדורגל ממאבקה בגזענות ובאלימות. בתי הדין של ההתאחדות ימשיכו ליהנות מעצמאות ומגיבוי מלא שלי עד שנגעי הגזענות והאלימות ימוגרו. זה מאבק שמחייב התגייסות מלאה ונחושה של כל החברה הישראלית ושל רשויות החוק והאכיפה. מדובר כאן בחצייה נוספת של קו אדום, ואני משוכנע כי משטרת ישראל תדע לאתר את העבריינים שאחראים לפשע הזה".
מנכ"ל ההתאחדות, רתם קמר הוסיף: "ההתאחדות לכדורגל תגיש תלונה למשטרת ישראל, ואני מאמין שזו תדע להגיע לנמושות שהגיעו לכאן באישון לילה וריססו את מחשבות השנאה, הפחד והגזענות שלהם על קירות המוסד. אני מצפה מהנהלת בית"ר ירושלים, שגורמים בה דאגו לחמם את האווירה לאחר החלטת בית הדין אתמול, לא רק לגנות את ההתנהגות העבריינית, אלא גם לסייע ככל יכולתם באיתור האשמים. אם מישהו חושב שהוא הצליח להפחיד את ההתאחדות לכדורגל או יביא לעצירת המאבק הבלתי מתפשר שלנו באלימות ובגזענות, הוא טעה קשות".