לא כך רצה אברהם גרנט לפתוח את דרכו בנבחרת גאנה. המאמן הישראלי הפסיד הערב (שני) 2:1 לסנגל בפתיחת אליפות אפריקה בהופעת הבכורה הרשמית שלו בתפקיד, וזה קרה בצורה הכי כואבת שיש - עם שער בדקה ה-93. ביום שישי הכוכבים השחורים יהיו חייבים לחלץ נקודות מאלג'יריה החזקה אם ברצונם להישאר במאבק על השלב הבא.
"היה משחק קשה", הודה אברהם גרנט. "שיחקנו נגד נבחרת מאוד מנוסה עם שחקנים פיזיים. סנגל שמרה היטב על הכדור, ואנחנו איבדנו כמה כדורים בשליש האחרון של המגרש. כבשנו ראשונים, היו לנו עוד הזדמנויות, והשחקנים הראו רוח טובה, רוח לחימה, למרות שאנחנו חסרים כמה שחקנים מנוסים. כלום לא גמור עדיין".
"אני חושב שעשינו עבודה טובה מאוד, זו הסיבה שגם הבקענו והגענו להזדמנויות מול נבחרת מנוסה מאוד", הוסיף גרנט. "שיחקנו ללא החלוץ המוביל שלנו, אסמואה ז'יאן, שהוא החלוץ הטור ביותר בטורניר".
אברהם גרנט: "השחקנים הראו רוח לחימה, שום דבר לא גמור"
19.1.2015 / 22:31