רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
הפועל פתח תקוה במשא ומתן מתקדם עם בלם נבחרת טוגו סרז' אקאקפו. השחקן, בן 27, משחק זה שנתיים בקבוצת חוברלה האוקראינית. בפתח תקוה רוצים מאוד את השחקן אחרי שלא הצליחו לצרף את הבלם הבולגרי יורדן מילייב, שסיכם את תנאיו במועדון אבל לא הצליח להוציא את השחרור הבינלאומי, כפי שהתחייב, מקבוצתו במקדוניה. אקאקפו ערך את הבכורה שלו במדי נבחרת טוגו ב-2008, ויש לו 38 הופעות בינלואמיות.
אקאקפו גדל במחלקת הנוער המוערכת של אוקזר ואף שיחק בקבוצה הבוגרת עוד כשהייתה בליגה הראשונה בצרפת. הוא השתייך בצעירותו לנבחרות הנוער של צרפת, אך לא הגשים את הפוטנציאל ונמכר ב-2009 מאוקזר לוואסלוי הרומנית תמורת כ-300 אלף יורו. מאז שיחק גם בצלייה הסלובנית, ז'ילינה הסלובקית ובשנה האחרונה, כאמור, בחוברלה מהליגה האוקראינית.
מאמן הקבוצה עידן בר און, שמשחק כמעט באופן קבוע בשיטה של שלושה בלמים, משוכנע שעוד בלם משמעותי כמו אקאקפו יוכל לסייע בצורה דרמטית להישארות של הפועל פתח תקוה בליגה. להפועל פתח תקוה יש את מייקל טוקורה ואת צ'ימזי אמבה הניגרים. יש לציין שאורי פסו זוכה להרבה קרדיט מהמאן ונחשב לבלם טוב מבחינתו של עידן בר און.