יתרון (4) 123
19:45

עירוני טבריה
(1+)

בית"ר ירושלים
בית"ר במומנטום אדיר ועם אחת ההתקפות הטובות בליגה. טבריה תנסה להפריע, אבל האורחת פשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר מגול
יתרון (4) 133
20:00

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
לאזטיץ' חוזר לקווים של מכבי תל אביב שמחפשת לצאת מהמשבר שלה. הפועל חיפה מציגה יכולת בינונית מאוד עד כה אבל תקשה עליה הערב. זה יילך קשה אבל המארחת תנצח, בגול אחד בדיוק
יתרון (4) 157
21:00

זוולה
(1+)

אלקמאר
זוולה הפסידה רק אחד מ-7 האחרונים שלה והיא אחרי ניצחון על הירנביין. אלקמאר במשבר עם 4 הפסדים מ-5 האחרונים שלה, כולל תבוסות בליגה ובאירופה. זוולה עם יתרון זה הימור נהדר ביחס גבוה
רגיל (4) 240
21:45

אברדין

סט. מירן
סט. מירן בכושר גרוע עם ששה הפסדים בשבעה משחקים. אברדין בכושר טוב אחרי שני ניצחונות ליגה רצופים מתאוששת מפתיחת עונה חלשה.
סיר הלחץ במכבי נתניה מבעבע. העובדה שהשחקנים לא קיבלו גם השבוע את משכורות חודש נובמבר השפיעה היום (חמישי) על אימון הקבוצה, שהתנהל עם הרבה עצבים. זה התחיל כבר בחימום כשמאמן הכושר אלכס בר ציון החליט להעיף את הבלם הרומני כריסטיאן סרגי אחרי שזה בעט בכדור ולא נשמע להוראותיו. מאוחר יותר הוחזר הבלם לאימון ולקראת סיומו כבר השתתף בדו קרב מילולי שהתקיים בין הקפטן ערן לוי לרומנים סרגי וגבריאל ג'ורג'ו כשגם רומאריו פירס מעורב בתקרית המילולית.
שחקן בקבוצה תיאר זאת מאוחר יותר: "יש הרבה עצבים בקבוצה וזה ממש נראה נורא. אנחנו מנסים בכל שבוע לשמור על שפיות, אבל חיים כאן מכותרת לכותרת, מהבטחה למשכורת לאכזבה מכך ששוב לא נקבל אותה. יש כאן שחקנים שמתאמנים בידיעה שהם משוחררים מהקבוצה וצריכים לחפש קבוצה אחרת. יש שחקנים שרוצים ללכת ולברוח מכאן, אבל ההצעות עליהם מתעכבות. מכבי נתניה ללא ספק באחת התקופות היותר קשות שלה".
בכל הקשור להרכב שיפתח בשבת מול הפועל חיפה, צפויים שינוי אחד כאשר לארי קאיודה יפתח בהרכב במקום אור ברוך. קאיודה מאוכזב מאוד מכך שהמו"מ בעניינו לא מתקדם לשום מקום והוא עלול להישאר בקבוצה.




