מכבי תל אביב מתכוננת לשבוע העמוס שמצפה, כשביום ראשון הקרוב תתמודד בחוץ נגד מכבי חיפה (20:55, ערוץ 1) וביום רביעי תתארח אצל בית"ר תל אביב/רמלה במסגרת סיבוב ח' של גביע המדינה (21:00, 5+לייב). למרות מזג האוויר הסוער, הצהובים מתכוננים במרץ למשחק נגד קבוצתו של מרקו בלבול, וביום שלישי ערכו משחק אימון בו ניצחו את הפועל ראשון לציון 1:2, כשכל ה-11 שפתחו מול באר שבע קיבלו מנוחה והמאמן פאקו אייסטרן תרגל את המחליפים. לקראת המשחק ביום ראשון נגד מכבי חיפה עורכת מכבי תל אביב מסיבת עיתונאים, בה המאמן פאקו אייסטרן מספר על ההכנות והתחושה בקבוצה.
פאקו אייסטרן נשאל לגבי העובדה שזהבי לא הבקיע במשחק נגד באר שבע והשיב בחיוך: "זה משבר". לאחר מכן הוסיף: "כשאתה לא מבקיע ברור שזה לא מספיק. אנחנו צריכים לעבוד על משחק ההתקפה. בשלישי האחרון אנחנו צריכים להבקיע יותר, יש לנו את השחקנים שיכולים להבקיע. אנחנו צריכים לעבוד על כך ששחקנים נוספים יבקיעו שערים, מלבד זהבי. אי אפשר להסתמך רק על זהבי".
"זה מאוד קשה לשחק נגד קבוצה שסוגרת ומתגוננת, אני מאמין שנגד חיפה זה יהיה שונה, ושמכבי חיפה תשחק פתוח", הוסיף אייסטרן. יש לנו שחקנים שמסוגלים להבקיע, אנחנו צריכים למצוא פתרון למצבים בהם היריבה מתגוננת כל המשחק".
"אנחנו יודעים שהתוצאות שלנו לא מספיק טובות, אבל אנחנו צריכים להתמיד בתכניות שלנו", אמר אייסטרן, והתייחס לחיזוק הקבוצה. אם נראה שאנחנו לא מצליחים להשתפר ועדיין מתקשים, אז נצטרך לשנות. צריך יציבות והמשכיות, ואנחנו מסכימים שאנחנו לא מספיק טובים. אם נמצא שחקן שמשפר את הקבוצה בוודאות, אז ברוך הבא. עד אז אני עם השחקנים שלי. אני יודע שמחפשים שחקן שישפר את הקבוצה. אם מועמד לא ימצא חן בעיני הוא לא יגיע. אם נמצא שחקן שישפר את הסגל משמעותית, נביא אותו. החלון פתוח ואנחנו מחפשים שחקנים שיעזרו למועדון בטווח הרחוק ולא בטווח הקרוב".
יתרון (4) 123
19:45

עירוני טבריה
(1+)

בית"ר ירושלים
בית"ר במומנטום אדיר ועם אחת ההתקפות הטובות בליגה. טבריה תנסה להפריע, אבל האורחת פשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר מגול
יתרון (4) 133
20:00

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
לאזטיץ' חוזר לקווים של מכבי תל אביב שמחפשת לצאת מהמשבר שלה. הפועל חיפה מציגה יכולת בינונית מאוד עד כה אבל תקשה עליה הערב. זה יילך קשה אבל המארחת תנצח, בגול אחד בדיוק
יתרון (4) 157
21:00

זוולה
(1+)

אלקמאר
זוולה הפסידה רק אחד מ-7 האחרונים שלה והיא אחרי ניצחון על הירנביין. אלקמאר במשבר עם 4 הפסדים מ-5 האחרונים שלה, כולל תבוסות בליגה ובאירופה. זוולה עם יתרון זה הימור נהדר ביחס גבוה
רגיל (4) 240
21:45

אברדין

סט. מירן
סט. מירן בכושר גרוע עם ששה הפסדים בשבעה משחקים. אברדין בכושר טוב אחרי שני ניצחונות ליגה רצופים מתאוששת מפתיחת עונה חלשה.
גל אלברמן: "ניסו להגדיר את המשחק נגד באר שבע משחק עונה, אנחנו התאוששנו, ידענו ששום תוצאה לא תשפיע על העונה, כי העונה ארוכה. הדרך עוד ארוכה. אנחנו לא יודעים באיזו טקטיקה מכבי חיפה תשחק, אנחנו צריכים לדאוג שיהיו לנו את הפתרונות. אנחנו צריכים לשפר את קצב צבירת הנקודות שלנו ביחס למה שעשינו לפני שנה ושנתיים. כרגע אנחנו לא במקום הראשון בו אנחנו שואפים להיות. אנחנו צריכים לשפר את המאזן שלנו נגד היריבות מהצמרת. ציינתם שהבקענו יותר שערים מלפני עונה ולפני שתיים, הכול שאלה של איך מסתכלים על זה. אני מסכים שאנחנו צריכים להשיג יותר מנקודה אחת מתוך תשע מול היריבות הבולטות שלנו".
"אנחנו קבוצה עם הרבה מאוד שחקנים טובים ואם שחקן נכנס במקומי אז כמובן שאני מפרגן לו", הוסיף אלברמן. "בסגל יש שחקנים שלא מקבלים הרבה דקות ואנחנו מעריכים כל דקה ומנסים לעשות הכול למען הקבוצה. לי אין שוב בעיה עם דקות המשחק".




