יתרון (5) 254
22:00

מכבי תל אביב
(6+)

אולימפיאקוס
כרגע, מכבי תל אביב לא נראית כמו קבוצה שתצליח לנצח יותר מדי העונה ביורוליג. היא התעלתה בדרבי, אך מעבר לזה, נראית כקבוצה חלשה מאוד. היוונים אחרי הפסד צמוד לאנאדולו, יצטרכו להתאושש, וינצחו במגרש ה"ביתי" של הצהובים
מעל/מתחת נקודות (169) (5) 255
22:00

מכבי תל אביב
(169+)

אולימפיאקוס
המשחקים של מכבי תל אביב עד כה היו בקצב גבוה עם סקור גבוה גם כן. זה לא צפוי להיראות אחרת הערב. 170 נק' ומעלה
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין
בעקבות מגעים בין משרד האוצר לבין ההתאחדות לכדורגל ומנהלת הליגה, החליטו היום (רביעי) יו"ר ההתאחדות עופר עיני ויו"ר המנהלת יורם באומן לדחות את כנס החירום של הליגות המקצועניות, שהיה אמור להתקיים מחר.
אתמול נערכה פגישה בין יו"ר ההתאחדות עיני ליו"ר המנהלת באומן, בעקבות המכתב שנשלח ממשרד האוצר אל מנכ"ל ההתאחדות רותם קמר. באוצר ביקשו מההתאחדות להיערך למצב שלא יקבלו את מלוא סכום 80 מיליון השקלים, למרות השוויון 5:5 בהצבעה לביטול הסכם השיווק והעובדה שבמנהלת ראו בכך שמירה על המצב הקיים. בעקבות האירועים הללו, הוחלט לקיים כינוס חירום ולאחריו גם מסיבת עיתונאים משותפת להתאחדות ולמנהלת, אך לאור ההתפתחויות האחרונות, הן יבוטלו.
בכיר בהתאחדות לכדורגל אמר אתמול לוואלה! ספורט: "משרד האוצר החליט אולי לצאת למלחמה בטוטו, מלחמה שלנו איננה ברורה. משרד האוצר כנראה רוצה לקחת את הכדורגל הישראלי כבן ערובה. אנחנו לא נסכים לכך ולא נשלים עם קיצוץ מ-80 ל-50 מיליון שקל. המשמעות תהיה אחת: אם יהיה קיצוץ, לא יהיה כדורגל בארץ. נקודה. עיני ובאומן החליטו יחד שהם הולכים לסיפור הזה כיד אחת ויכול להיות ששניהם יתפטרו בעקבות קיצוץ כזה, אבל בהחלט יכול להיות שלא יהיה כדורגל ישראלי. לא המציאו כאן שום דבר חדש, הסכום הזה היה מקובל וידוע, ואף אחד לא עושה טובה לאף אחד כאן. אנחנו נערוך כינוס חירום של כל קבוצות ליגת העל והלאומית ונצא למאבק משותף. כל הקבוצות בנו תקציבים ובנו בעתיד על הסכומים האלה, ואי אפשר להפר את ההסכם".