בהפועל פתח תקוה מרוצים מאוד מהמושאלים הצעירים שהצטרפו לקבוצה בתחילת העונה ורוצים לצרף לפחות עוד שחקן אחד כמושאל בחלון ההעברות הקרוב. המטרה היא לצרף עוד שחקן ממכבי תל אביב או מכבי חיפה, כאשר השם הכי בולט ברשימת המבוקשים הוא גאל מרגוליס. במכבי תל אביב הפסיקו לתת אשראי לחלוץ, שלא נמצא בסגל למשחקי הליגה כבר זמן רב. בפתח תקוה מאמינים כי מרגוליס, בדומה לעמרי אלטמן, יוכל לזכות לדקות משחק ובכך לתרום לקבוצה במאבקה על ההישארות בליגה וגם לעזור לעצמו להתפתח. בקבוצה מתכוונים לפנות לשחקן ולאביו אבל קודם למכבי תל אביב כדי לקבל את אישורה למהלך. גם בן רייכרט ושון גולדברג ממכבי תל אביב מאוד מבוקשים כמושאלים עד סוף העונה.
במקביל לניסיון של הקבוצה לצרף שחקנים כמושאלים, החליטו היום (שני) במועדון להשאיל בעצמם שחקנים כדי שיצברו דקות משחק. עומר משאלה, גיא שמיר, מייקל סממה ועומר שרעבי קיבלו הודעות שיחפשו קבוצות אחרות כדי לשחק. משאלה כבר מצא קבוצה ואמור לעבור להכח עמידר רמת גן. כל הארבעה מרוויחים משכורות של חיילים ולכן מדובר בחסכון של 17 אלף שקל בחודש ביחד. אם פתח תקוה תוכל לצרף שחקנים נוספים, היא תשחרר שני שחקנים נוספים מהסגל.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן