ניב זריהן, המרצה עונש של 14 ימי מחבוש בכלא 4, כתב הבוקר (ראשון) מכתב חרטה למפקדיו בכדי שאלו יסכימו להמתיק את עונשו. אל המכתב של זריהן צורפו מכתבים נוספים של מ.ס. אשדוד, מנהל הנבחרות בהתאחדות לכדורגל ושל אביו של השחקן, כדורגלן העבר יגאל זריהן.
ביום רביעי שעבר החל זריהן לרצות עונש של 14 ימי מחבוש אחרי שבתחילה קיבל ריתוק על היעדרות מהצבא כדי לצאת לאימון של הקבוצה, ובהמשך התחצפות למפקדיו, מה שהביא לבסוף להמרת העונש מריתוק למחבוש.
זריהן וגם במ.ס. אשדוד מקווים כי מפקדיו בבסיס האם בקרית מלאכי יקבלו את מכתבי החרטה וההתנצלות ויבואו לקראתו על ידי המתקת העונש. רק ביום שני יוכלו הוריו של זריהן לבקר אותו, אבל ממה שהם עודכנו עד כה מצבו סביר והוא מחזיק מעמד.
זריהן היה אמור לפתוח אתמול בהרכב בהפסד הצורב להפועל חיפה באיצטדיון הי"א. באשדוד מבינים שיש להם בעיה קשה בהתקפה שבאה לידי ביטוי במספר משחקים בהם הגיעה הקבוצה למצבים, אבל חסרה מחץ. בקבוצה ינסו לצרף שחקן קדמי אחד לפחות בחלון ההעברות הקרוב.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד


