הפועל באר שבע ממשיכה את הריצה שלה בצמרת. הקבוצה של אלישע לוי ניצחה הערב (שבת) 1:2 את הפועל פתח תקוה בוסרמיל ועלתה למקום השני. אחרי ה-0:3 המרשים בטדי, באר שבע לא הבריקה הפעם והתקשתה מאוד מול קבוצת התחתית של בר און, אבל שערים של ג'ון אוגו (16) שגם הורחק בתוספת הזמן וסיראז' נאסר (27) עשו את העבודה מול שער של דור כוכב בצד השני (32). הפועל פתח תקוה באה בטענות בסיום המשחק לרועי ריינשרייבר שופט המשחק שהתעלם מהכשלה של דוידזאדה ברחבה על עומרי אלטמן. באר שבע תצטרך להסתדר מול מכבי תל אביב ללא אוגו וגם ללא גורדנה המושעים.
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
אלישע לוי סיכם בסיום: "אני מקווה שבמשחק הבא היכולת תהיה יותר טובה. פתח תקוה קבוצה טובה ולא היה לנו קל, אבל חשוב שהצלחנו לנצח".
באר שבע תחסר במשחק הבא מול מכבי תל אביב את ג'ון אוגו ורועי גורדנה המושעים. אלישע לוי התייחס לכך: "יוצא שאנחנו שוב באים מול מכבי עם שחקנים חסרים, אבל נקווה שבמשחק הבא היכולת תהיה יותר טובה וגם התוצאה תהיה טובה". על נסאר: "הוא לא שיחק הרבה זמן והיום שיחק טוב ועשה מה שצריך".
עידן בר און נמנע מלבקר את ריינשרייבר אחרי הפנדל שלא נשרק לזכות קבוצתו: "אני לא אכנס לביקורת על השופטים. היום זה היה לרעתנו, ולא בפעם הראשונה, אבל זה חלק מהכדורגל, צריך להסתכל נטו מקצועית ואני חושב שעשינו משחק לא רע. מאוד קשה להתמודד מולם, ואצלנו ברגע ששחקן או שניים חסרים השמיכה לא רחבה, אבל החבר'ה עשו את המקסימום, עשו ועבדו. הליגה מאוד צמודה ושוויונית, באנו למשחק חוץ מהקשים בארץ, התמודדנו כשווים מול שווים מול קבוצה מצוינת, ולקחנו מהמשחק הזה המון נקודות חיוביות למרות ההפסד".


