סוף להצגה הכפולה בחצי גמר הגביע? ההנהלת ההתאחדות לכדורגל הסמיכה היום (שני) את יו"ר ההתאחדות עופר עיני, המנכ"ל רתם קמר, וממלא מקום היו"ר תמיר גילת, לבחון את ההיבטים הכלכליים והספורטיביים בטרם יחליטו האם לקיים את שני משחקי חצי הגמר בימים עוקבים ובאיזה האיצטדיונים בהם ייערכו. בנוסף, השלושה יצטרכו להחליט באיזה אצטדיון ייערך גמר גביע המדינה לעונת 2014/15 - סמי עופר או טדי.
הנהלת ההתאחדות אישרה בישיבתה היום את מאזן 2013. בהמשך היום יובא המאזן לאישור ועדת הביקורת והאסיפה הכללית. יו"ר הנהלת ההתאחדות, עופר עיני, עדכן על ההחלטה לסיים את ההתקשרות עם מאמן הנבחרת הצעירה והאחראי הטכני על הנבחרות הצעירות, מיכאל ניס, עם תום חוזהו ביוני 2016.
עיני עדכן את הנוכחים גם בפגישות שנערכות עם בכירים במשרד ראש הממשלה בנוגע לאירוח יורו 2015 לנשים U19, ואמר כי הוא אופטימי לגבי האפשרות שהיורו יתקיים בישראל.
בנוסף, הנהלת ההתאחדות אישרה את מינויו של הבעלים של עירוני קרית שמונה איזי שרצקי ליו"ר הוועדה המקצועית. הוועדה הזו לא היתה פעילה במיוחד בשנים האחרונות, ובהתאחדות רוצים להפיח בה חיים. מטרת הוועדה המקצועית תהיה לבחון דרכים לקידום הכדורגל ולהיות מעורבת במינוי מאמני הנבחרות בעתיד. אריה זייף מונה ליו"ר ועדת המכרזים, משה דמאיו מונה ליו"ר ועדת נוער וניר לוין לסגנו. אבנר קופל מונה ליו"ר ועדת הסברה.
יו"ר ההתאחדות עופר עיני עדכן את חברי האסיפה הכללית, שהתכנסה היום, במצבה הכלכלי של ההתאחדות. היו"ר הסביר את דו"ח התקציב של 2013 ועדכן כי ההתאחדות תבצע התייעלות כדי שתוכל להמשיך לפעול לטובת הקבוצות ולטובת הכדורגל הישראלי. עיני בירך את נבחרת ישראל על הצלחותיה עד כה בקמפיין וייחל כי הנבחרת תעלה ליורו, דבר שיעזור גם למצב הכספי של ההתאחדות. יו"ר ועדת הביקורת, יעקב שפי, עדכן כי הוועדה עסקה ארוכות בדו"ח הכספי ולאחר דיון מעמיק אישרה אותו וממליצה לאסיפה הכללית לעשות כן. יו"ר ההתאחדות עדכן, כי הנהלת ההתאחדות החליטה למנות ועדת בדיקה לבחינת העברות יתר בסכום של
כ-22 מיליון שקל.
האסיפה הכללית אישרה את כל המינויים שהציעה מוקדם יותר היום הנהלת ההתאחדות. חברי האסיפה אישרו גם את המשך הוראת השעה שהתקבלה באסיפה הכללית בתום שנת 2013,
להמשך כהונתו של יו"ר איגוד השופטים בן ציון סלמן עד לתום עונת המשחקים 2014/2015.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין