ברק בכר נחשב בשנים האחרונות לאחד מהמאמנים הבכירים בארץ בעקבות ההצלחה שלו בעירוני קרית שמונה. היום (חמישי) סיפק הבעלים של הקבוצה איזי שרצקי התבטאויות מעניינות לגבי עתיד המאמן בראיון לגלי צה"ל.
שרצקי אמר: "בשנים הראשונות שלי עם רן בן שמעון אמרתי לו שהוא יכול ללכת למכבי תל אביב. אם ירצו את ברק קבוצה גדולה אלחץ לו את היד, אני אגיד לו כל הכבוד ואברך אותו כי אני אוהב אותו ואני אעזור לו להצליח. אם בכר יגיד לי הוא מרוויח אצלי 450 אלף דולר נטו וקבוצה גדולה תגיד לו 600 אלף נטו אז אתן לו ללכת".
שרצקי דיבר גם על חשיפת וואלה! ספורט אתמול ואמר: "שכר השחקנים שלנו הוא 11 מיליון ו-700 אלף שקל שכר שחקנים כולל דירות ורכב. איזי לא קוסם כי אין קוסמים אני מאמין בעבודה קשה. המרחק בין השחקן הגבוה שלי לנמוך הוא בערך עשר או 12 אלף שקל בנטו כי אני לא מאמין בפערים גדולים".
על שיר צדק אמר שרצקי: "הוא יישאר עד סוף העונה בטוח ובסוף השנה גם אם הוא יילך זה יהיה בוועדה למעמד השחקן, נצטרך לשדרג אותו אבל הוא יישאר".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין