במ.ס אשדוד החלו הבוקר (שני) בהכנות לקראת חצי גמר גביע הטוטו מחרתיים מול מכבי חיפה. "ברור שאנחנו לוקחים ברצינות את המפעל הזה", הדגיש המנכ"ל רפי נידם. "אשדוד רוצה לזכות בתואר. התואר היחיד שיש לנו עד היום הוא הקבוצה ההוגנת. מכובד מאוד שהגענו לחצי הגמר ונבוא בשיא הרצינות למשחק מול מכבי חיפה". הקבוצה תצא מחרתיים לבית מלון בנתניה ותשהה בו במהלך היום עד היציאה למשחק באצטדיון בעיר. בקבוצה עושים מאמץ לגייס אוהדים למשחק, למרות שנראה כי רק כמה עשרות יגיעו.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
שני בלמים צעירים חתמו בקבוצת הנוער של המועדון, כשהכוונה היא לשתף אותם בעתיד בקבוצה הבוגרת. סוכן השחקנים דודו דהאן הנחית בקבוצת הנוער את בלם הנבחרת הצעירה של ניגריה עלי אבובקר. כמו כן רכשה אשדוד את הבלם ניר ברדע מהפועל רמת גן תמורת 50 אלף שקל אותם. אבובקר וברדע יחזקו העונה את קבוצת הנוער של המועדון הנמצאת בעונה רעה מאוד ונמצאת מתחת לקו האדום. במועדון קיים חשש אמיתי מירידת ליגה, ושני הבלמים אמורים לסייע לייצוב ההגנה וכאמור בהמשך להתקדם לקבוצה הבוגרת.