יתרון (7) 264
21:45

דנמרק

בלארוס
(3+)
דנמרק עדיין רחוקה מלהבטיח את מקומה במונדיאל כשסקוטלנד צמודה אליה בפסגת הבית. הפרש השערים כאן חשוב, והדנים שהביסו את בלארוס במפגש הקודם לא יהססו לעשות זאת בשנית
רגיל (7) 285
21:45

סלובניה

קוסובו
כל תוצאה מלבד ניצחון של סלובניה הערב תסיים עבורה את הקמפיין באופן מעשי. קוסובו עשתה תוצאות טובות במשחקים האחרונים שלה אבל הפעם הסלובנים יהיו דומיננטיים יותר
מחצית ראשונה (7) 301
21:45

שוויץ

שבדיה
שבדיה בקמפיין גרוע, צפויה להפסיד לשוויץ שרוצה לסיים ראשונה. ניצחון על שוויץ מזכה ביחס נמוך, אז נמליץ על שוויץ שתוביל במחצית הראשונה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (7) 323
22:00

ראסינג סנטאנדר
(2.5+)

גרנאדה
שימו לב: מתוך 13 משחקים של ראסינג סנטאנדר העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. גם במרבית המשחקים של גרנאדה נכבשו מעל 2.5 שערים.
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות. ביחס כזה וביכולת של הישראלים שיגיעו בהרכב חסר ובאין עניין, שווה ללכת על תיקו
חרף פיזורה של הכנסת, חבר הכנסת יואל רזבוזוב הצליח להעביר את הצעת החוק שלו למניעת האלימות בספורט. המשמעות היא שאל חוק איסור האלימות בספורט תצורף הוראה לפיה מי שביצע עבירות מסוימות מהעבירות המנויות בתוספת הראשונה לחוק, בנסיבות מחמירות, דינו מאסר עשר שנים או כפל העונש הקבוע לעבירה, הכול לפי העונש הקל יותר. מוצע כי עבירות בנסיבות מחמירות יהיו כאשר ביצוע העבירה נעשה בקשר לאירוע ספורט, במהלך אירוע ספורט או בסמוך לו, או כאשר מבצע העבירה או מי שהעבירה נעבירה כלפי היה בדרכו לאירוע ספורט או ממנו.
ממנהלת ליגת העל בכדורגל נמסר הערב: "המנהלת מבקשת להודות ליו"ר שדולת הספורט בכנסת, ח"כ יואל רזבוזוב, שבמהלך בזק של חקיקה, תוך רתימת כל המפלגות בבית ,העביר את תיקוני החקיקה החשובים האלה ביחד עם המנהלת. אנו בטוחים כי החקיקה תסייע לגורמי החוק להכביד את היד על אותם אלה המבקשים להרוס את המשחק של כולנו".
ח"כ יואל רזבוזוב אמר אתמול: "מקרי אלימות אשר מתרחשים ברחוב, הם עבירות חמורות, אבל הם לא יוצרים את אותה השפעה שלילית, כמו כשהם קורים במגרשי הספורט. רק אתמול שחרר בית המשפט את אותו חוליגן, שהתפרץ למגרש ותקף את ערן זהבי באירועי הדרבי התל אביבי בכדורגל, על אף שסירב להביע חרטה על מעשיו, ורק ערעור על ההחלטה השאיר אותו יום נוסף במעצר. היום ברור יותר מתמיד שיש צורך ממשי בחוק זה, על מנת להגביר את ההרתעה. בזכות החוק, עוברי עבירות של אלימות בספורט מכל סוג שהוא, ייענשו בחומרה. לשמחתי, חברי הכנסת ראו את חשיבות החוק ואת הפוטנציאל שבו להפחתת אירועי האלימות בספורט, והעבירו אותו להמשך הליך החקיקה".
