הבעלים של בית"ר ירושלים אלי טביב התראיין היום (שישי) לרדיו ירושלים, והתייחס לנושא אריאל הרוש וחוסר היכולת של מכבי נתניה לשלם את דמי ההשבחה עבורו. טביב אמר: "על פי החלטת הוועדה למעמד השחקן, נתניה או השחקן צריכים לשלם בתוך 30 יום ממועד ההחלטה, כלומר שבוע מהיום, אם נתניה לא תשלם אז למעשה הם מוותרים מבחינתם על השחקן". טביב המשיך והסביר: "החוב שלנו להרוש הוא ברוטו, אבל מבחינתו זה 350 אלף שקל בלבד. במקרה כזה אם הוא ירצה לרכוש את הכרטיס שלו ונקזז את ההפרשים, הוא יצטרך להעביר לנו 100 אלף שקל נוספים".
טביב עקץ את השוער ואמר: "שמעתי את הרוש מדבר השבוע כאילו הוא בבאיירן מינכן, שמעתי אותו אומר שאם לא יימצא פתרון אז הוא ייצא לשחק בחו"ל וכך לא יהיה צורך לשלם את דמי ההשבחה. בכל מקרה זה לא נכון, גם אם הוא ייצא לחו"ל מגיע לנו דמי השבחה היות והוא עבר לנתניה".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
טביב התייחס למאמן מנחם קורצקי ואמר: "לא היה עליי לחץ לפטר אותו, הוא מאמן טוב ואני מאוד מאמין בו. בניגוד לשנה שעברה הקבוצה משחקת טוב, אבל לפעמים קורה שלא הולך. אנחנו עדיפים על היריבות ומתקשים מול קבוצות שבאות לסגור. גם לזה יימצא פתרון. לרגע אחד לא חשבתי על שינוי".
טביב התייחס לסוגיית עלויות האבטחה הגבוהות בירושלים ואמר: "אנחנו כל פעם מתלוננים על נושא כמות השוטרים והאבטחה, וזה לא נפתר. לא יכול להיות שנפסיד 150 אלף שקל כדי לשחק בטדי. מתייחסים לכל משחק כאל מלחמה ולא בצדק. אם זה לא ישתנה, אני אומר באופן ברור שאת המשחקים הבאים לא נשחק יותר בטדי".