מנכ"ל מכבי תל אביב מרטין ביין התייחס היום (חמישי) לאירועים שעברו על המועדון בחודש האחרון, ואמר בין היתר לאתר הרשמי: "היה חודש לא קל לכל המועדון לשחקנים לאוהדים ולצוות. את התוצאות של הדרבי אף אחד לא אהב לראות, ורוב הקהל במכבי גינה את התנהגות המיעוט של האוהדים שהרס לכל המועדון. אבל בכל דבר שלילי יש תמיד צד חיובי ועבורי זה קיבל ביטוי בשבועות האחרונים כשרוב האוהדים התאחדו איתנו וביחד התחלנו להילחם חלק מהנושאים שעמדו על הפרק. היה מאכזב לשמוע את הקריאות והשירים שמבחינתנו אינם מקובלים אבל לקראת המשחק נגד סכנין קיימנו דיאלוג עם האוהדים, הדגשנו שוב את עמדתנו התקיפה בנושא ולא נרשמו ארועים חריגים. לאוהדים מגיע קרדיט על ההיענות ואני רק מקווה שהם ימשיכו לפעול ביחד עם המועדון ונצליח לנצח על מנת להבטיח שהמיעוט לא יהרוס לכולנו".
"מהניסיון שצברתי בכדורגל ומה שראיתי שמצליח במועדוני כדורגל - כשרוב האוהדים מגיעים למגרש וחשים כי מוכתמים ע"י מיעוט, נוצר תהליך בו אנשים רוצים להפגין כמה הם גאים במועדון ורוצים להגן על תדמיתו זה דבר מאוד בולט ב-'שיטור עצמי'", הוסיף ביין. "אני רואה את זה קורה עכשיו במכבי תל אביב, כשנשמעים שירים לא ראויים והתנהגות שאנחנו לא מוכנים לסבול אז אנשים מתחילים לשרוק בוז למיעוט המקלל ולנסות להשתיק את הקריאות. היה מאוד מעודד לראות את זה קורה במשחק בנתניה וזה בדיוק מה שקרה. אמנם קיבלנו לצערנו זימון לבית הדין, אך יחד עם זאת אני מקווה שינהגו בתבונה ויבינו כי הרוב יצא כנגד המיעוט ומה שאנחנו מכנים כ-'שיטור עצמי' נכנס לפעולה. נגד סכנין אמש, היjתי שבע רצון יחד עם יתר אנשי המועדון, לראות את תגובת האוהדים שהתנהגו כראוי וצריך לחלוק להם שבחים על כך בהתחשב במה שאנו מנסים לעשות".
לקראת המשחק מול בית"ר ירושלים בסמי עופר, לו צפויים להגיע לפחות 26 אלף אוהדים, אמר ביין: "צפוי לנו ערב מיוחד בדמות משחק בסמי עופר ביום שני כשהכרטיסים כמעט אזלו. נותרו כרטיסים בודדים העומדים למכירה ואנו מקווים לאיצטדיון מלא. עבור מכבי תל אביב, לנסוע לאיצטדיון כזה ולהציג את המועדון באור החיובי ביותר, אני בטוח שזה בדיוק מה שהמועדון זקוק לו ברגע זה. אני משוכנע כי יום שני יהיה ארוע מרהיב עבור המועדון, האוהדים ינהגו בהתאם. תמונות מהמשחק ירוצו ברחבי אירופה ויתחילו לשקף את מכבי תל אביב בצורה בו היא אמורה להיות מוצגת ולא מה שהתמודדנו איתו בשבועות האחרונים".
רועי ריינשרייבר: "כאוהד, אני לא חושב שמגיע לזהבי אדום. כשופט, אני יודע שמגיע לו אדום"
יתרון (4) 123
19:45

עירוני טבריה
(1+)

בית"ר ירושלים
בית"ר במומנטום אדיר ועם אחת ההתקפות הטובות בליגה. טבריה תנסה להפריע, אבל האורחת פשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר מגול
יתרון (4) 133
20:00

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
לאזטיץ' חוזר לקווים של מכבי תל אביב שמחפשת לצאת מהמשבר שלה. הפועל חיפה מציגה יכולת בינונית מאוד עד כה אבל תקשה עליה הערב. זה יילך קשה אבל המארחת תנצח, בגול אחד בדיוק
יתרון (4) 157
21:00

זוולה
(1+)

אלקמאר
זוולה הפסידה רק אחד מ-7 האחרונים שלה והיא אחרי ניצחון על הירנביין. אלקמאר במשבר עם 4 הפסדים מ-5 האחרונים שלה, כולל תבוסות בליגה ובאירופה. זוולה עם יתרון זה הימור נהדר ביחס גבוה
רגיל (4) 240
21:45

אברדין

סט. מירן
סט. מירן בכושר גרוע עם ששה הפסדים בשבעה משחקים. אברדין בכושר טוב אחרי שני ניצחונות ליגה רצופים מתאוששת מפתיחת עונה חלשה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (4) 311
22:15

לידס
(2.5+)

צ'לסי
שתי הקבוצות התקפיות. מתוך 26 משחקי ליגה שערכו העונה, נכבשו ב 17 מהם מעל 2.5 שערים. סביר שכך יהיה גם הפעם.




