עופר צברי, מנהל קבוצת הכדורגל של הפועל פתח תקוה ששוחרר הבוקר למעצר בית עד יום ראשון, חזר היום (רביעי) לחיק משפחתו. צברי התקבל בהתרגשות על ידי בנותיו וזכה לשלטי תמיכה בבניין בו הוא מתגורר. גם המאמן עידן בר און הגיע לחזק את מנהל קבוצתו.
כזכור, צברי חשוד בדריסת שוטרת התנועה נוי זיתון ובבריחה משוטרים שביקשו לבדוק אותו בשבוע שעבר בבת ים, לאחר שנמצא ברכב עם נער בן 17 כשהם עירומים באופן חלקי. המשטרה לא הצליחה להשלים נכון לאמש את כל פעולות החקירה כדי שהפרקליטות תגבש נגדו כתב אישום, ולאחר התייעצות עם פרקליטות מחוז תל אביב ביקשה המשטרה לשלוח את צברי למעצר בית.
למרות מעצר הבית, הותר לצברי לצאת מחר כדי לצפות במשחק הליגה של הפועל פתח תקוה מול בית"ר ירושלים.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
