עופר צברי, מנהל קבוצת הכדורגל של הפועל פתח תקוה ששוחרר הבוקר למעצר בית עד יום ראשון, חזר היום (רביעי) לחיק משפחתו. צברי התקבל בהתרגשות על ידי בנותיו וזכה לשלטי תמיכה בבניין בו הוא מתגורר. גם המאמן עידן בר און הגיע לחזק את מנהל קבוצתו.
כזכור, צברי חשוד בדריסת שוטרת התנועה נוי זיתון ובבריחה משוטרים שביקשו לבדוק אותו בשבוע שעבר בבת ים, לאחר שנמצא ברכב עם נער בן 17 כשהם עירומים באופן חלקי. המשטרה לא הצליחה להשלים נכון לאמש את כל פעולות החקירה כדי שהפרקליטות תגבש נגדו כתב אישום, ולאחר התייעצות עם פרקליטות מחוז תל אביב ביקשה המשטרה לשלוח את צברי למעצר בית.
למרות מעצר הבית, הותר לצברי לצאת מחר כדי לצפות במשחק הליגה של הפועל פתח תקוה מול בית"ר ירושלים.
יתרון (4) 157
21:00

זוולה
(1+)

אלקמאר
זוולה הפסידה רק אחד מ-7 האחרונים שלה והיא אחרי ניצחון על הירנביין. אלקמאר במשבר עם 4 הפסדים מ-5 האחרונים שלה, כולל תבוסות בליגה ובאירופה. זוולה עם יתרון זה הימור נהדר ביחס גבוה
רגיל (4) 240
21:45

אברדין

סט. מירן
סט. מירן בכושר גרוע עם ששה הפסדים בשבעה משחקים. אברדין בכושר טוב אחרי שני ניצחונות ליגה רצופים מתאוששת מפתיחת עונה חלשה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (4) 311
22:15

לידס
(2.5+)

צ'לסי
שתי הקבוצות התקפיות. מתוך 26 משחקי ליגה שערכו העונה, נכבשו ב 17 מהם מעל 2.5 שערים. סביר שכך יהיה גם הפעם.
יתרון (5) 124
19:15

אנאדולו אפס
(5.5+)

ריאל מדריד
אנאדולו בעונת בלהות, אך היא ניצחה את ברצלונה במשחק הבית האחרון שלה. עם זאת, ריאל נראית מצוין בחודש האחרון, אחרי ניצחון על המוליכה הפועל תל אביב. הבלאנקוס במומנטום אותו הם ימשיכו פה מול קבוצה נחותה




