"זה היה אחד מסופי השבוע הכי קשים שעברתי בחיי", אמר אמש (שבת) מאמן הפועל פתח תקווה עידן בר און כשעה לאחר הניצחון המצוין שהשיג עם קבוצתו על בני סכנין (1:2). "כל הסיטואציה עם עופר קשה לי מאוד. הייתי בבית המשפט ביום ששי בבוקר בהארכת המעצר וראיתי מקרוב את המשפחה ואת עופר עצמו שישב שם, והלב כאב מאוד. לראות את אשתו במצב הזה ולדעת שיש לו ילדים שברגע אחד הכל התהפך להם, עשה לי רע מאוד על הנשמה כל השבת".
אמש, מיד אחרי המשחק, התכוון בר און לנסוע לבקר את רעייתו של צברי, מנהל הקבוצה שלו. "דיברתי עם השחקנים לפני המשחק על חשיבות הניצחון הערב", סיפר בר און. "לשמחתי הם ידעו לשים בצד את הכול לשעתיים וניצחו כמו גברים. אני מרגיש שהקבוצה הזו היא משפחה אחת גדולה. מלוכדת ומחוברת עם שחקנים צעירים ורעבים שרוצים מאוד להצליח". בר און סיפר על הכוח של הקבוצה: "אני חושב שיש לנו שחקנים בעלי יכולת לעשות הגנה והתקפה כמעט באותו האופן. אנחנו מקריבים מאוד מאחור ועושים משחק הגנה אדיר וכשאנחנו יוצאים קדימה יש לנו מספיק כלים גם להבקיע".
בפתח תקווה ציינו במיוחד את עמרי אלטמן שהיה לדעת רבים הטוב במגרש. "היום הוכח שוב כמה היה חשוב להילחם כדי שעמרי יהיה בקבוצה שלנו", אמר בר און. "הוא היה מצוין במשחק הזה והוא עוד ייתן לנו הרבה".
רגיל (3) 132
20:30

הפועל תל אביב

בית"ר ירושלים
אחרי ההפסד בליגה , בית"ר ירושלים תחפש מיני נקמה באדומים שיופיעו ללא מאיימבו, שחקן ההגנה הטוב ביותר שלהם. הפועל מגיעה אחרי שני הפסדים ומאוד לחוצה.
יתרון (3) 163
21:00

באיירן מינכן
(4.5+)

ריאל מדריד
ריאל מדריד בכושר בינוני ואחרי הפסד. מאידך באיירן מינכן מסתמנת עד כה כאחת הקבוצות החלשות במפעל וריאל תנסה להשיג ניצחון חשוב.
יתרון (3) 216
21:30

באסקוניה
(1.5+)

בי.סי דובאי
באסקוניה עדיין מחפשת ניצחון יורוליג ראשון העונה אחרי שישה הפסדים רצופים. אין משחקים קלים ביורוליג וגם דובאי היא לא יריבה קלה, אבל בבית בזמן הנוכחי זאת כנראה ההזדמנות הטובה ביותר של הבאסקים לנצח
רגיל (3) 264
21:45

אטאלנטה

מילאן
מילאן איבדה נקודות בשבוע שעבר מול פיזה בביתה, אבל בסך הכל נראית נהדר מתחילת העונה. אטאלנטה משדרת פחות יציבות העונה, מילאן פשוט טובה יותר כרגע ולמרות שזה משחק קשה לשתיהן - מילאן קצת יותר ראויה לניצחון


