שחקני מכבי נתניה מצפים לקבל את משכורות חודש אוקטובר שלהם בטרם יסיים יו"ר הרשות לבקרת תקציבים, עופר אורליצקי, את תהליך חילוט הערבויות הבנקאיות של אלי שגב. השחקנים מסתמכים על ההבטחה של חבר ההנהלה קובי בלדב, שנכנס לפני משחק הניצחון אתמול (שבת) 0:1 על הפועל רעננה לחדר ההלבשה והבטיח: "אתם תעלו כדי לנצח ולהביא לנו שלוש נקודות ואנחנו נדאג לנושא המשכורות". בלדב שוחח בסוף השבוע עם הבעלים אלי שגב ושמע ממנו כי הוא יזרים בימים הקרובים סכום כסף משמעותי כדי לשלם את המשכורות.
בקבוצה לא הצליחו לפצח אתמול מה קרה לשחקנים אחרי שכבשו את השער הראשון, שהספיק בסופו של דבר לניצחון. "עלינו למשחק מצוין ונתנו עשרים דקות מעולות, אבל אחרי הגול של שמעון הרוש ירדנו אחורה לבונקר לא מובן", אמר אחד השחקנים.
רגיל (2) 56
18:00

אנגולה

מצרים
מצרים מגיעה למשחק בראש שקט עם 6 נקודות וכבר הבטיחה את ראשות הבית. אנגולה, לעומת זאת, עם נקודה אחת בלבד, חייבת ניצחון
רגיל (2) 65
18:00

זימבבואה

דרום אפריקה
דרום אפריקה יודעת שתיקו עשוי להספיק לה כדי להבטיח את המקום השני (בזכות הניצחון על אנגולה). זימבבואה חייבת ללכת על כל הקופה ולנצח.
רגיל (2) 137
20:00

קובנטרי

איפסוויץ'
איפסוויץ' היא אחת הקבוצות המלהיבות באנגליה בשנתיים האחרונות, עם כדורגל התקפי ושוטף. קובנטרי בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל איפסוויץ' נלחמת על כל נקודה כדי להישאר בצמרת הגבוהה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 235
21:45

פטרבורו

רדינג
פטרבורו פייבוריטית קלה בגלל הביתיות והניצחון במפגש הישיר לפני שבועיים, אבל רדינג מספיק איכותית כדי לגנוב נקודה.
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן כאשר נקודה מפרידה בין שתי הקבוצות בטבלה. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
רגיל (2) 284
21:45

נוריץ'

ווטפורד
האורחת לא בעונת שיא אבל יש לה המון על מה לשחק כשהיא רחוקה שלוש נקודות בלבד מהמקום השלישי. נוריץ' מתחת לקו האדום ומתאוששת מפתיחת עונה רעה, אבל עדיין לא מספיק טובה לנצח בהתמודדות הזו
הקפטן ערן לוי התייחס לסיטואציה שנוצרה סביב המועדון: "למה חוסר ודאות? אמרו לנו שנקבל את הכסף ואנחנו מאמינים שזה יקרה. אנחנו מאמינים שמקסימום ייקחו שבועיים עד שנקבל את הכסף. עשינו שיחה בין השחקנים, אף אחד לא רצה לשבות. אנחנו צריכים לעשות נקודות והכול יסתדר על הצד הטוב ביותר".
אוהדים של הקבוצה קיללו אתמול את המאמן יוסי מזרחי, גם לאחר שנתניה עלתה ליתרון. עשרות מהם עמדו וקראו למאמן הוותיק להתפטר ולוי התייחס לכך: "אנחנו צריכים את הקהל איתנו, גם במשחקי הבית וגם במשחקי החוץ. יש כמה שמקללים את יוסי וזה כואב, אבל זה קורה כל הזמן בכדורגל. ניצחנו משחק חשוב, לא שיחקנו נגד קבוצה חלשה".
באשר לאפשרות ששחקנים יעזבו את הקבוצה בחודש ינואר ושאפילו הוא עצמו ייאלץ להיפרד מהקבוצה בגלל המצוקה הכלכלית אמר לוי: "אני לא מכיר שום ידיעה על שחקן שיעזוב בחודש ינואר". לוי הוחלף אתמול בגלל פציעה, אבל אמור להיות כשיר למשחק הקרוב.


