רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בני לוד ובני יהודה העפילו הערב (שלישי) לגמר גביע הטוטו של הליגה הלאומית, בזכות ניצחונות בפנדלים. הלודאים עשו זאת עם 2:4 בדו קרב אחרי 1:1 ב-120 דקות, בעוד הזהובים משכונת התקווה ניצחו 3:5 אחרי 0:0 ב-120 דקות.
עירוני טבריה - בני לוד 4:2 בפנדלים (1:1 ב-120 דקות)
העולה החדשה החזיקה במאזן מושלם בגביע הטוטו, אבל זה לא עזר לה בדו קרב מהנקודה הלבנה בחצי הגמר. משה בן לולו כבש לזכות בני לוד כבר בדקה השמינית, אך בדקה ה-21 חזרה טבריה למשחק בעזרת שער עצמי של הבלם יוסי ביטון. השוערים חיים זיסקינד מטבריה ויוסף אזברגה מלוד שמרו על התוצאה בעינה, כשבהארכה הרעיד דאטו קירקיטאדזה את המשקוף של לוד. ההכרעה עברה לדו קרב מהנקודה הלבנה, כשלוד דייקה בכל ארבעת הפנדלים ואצל טבריה החמיצו קירקיטאדזה ושלו ברוור.
עירוני קרית גת - בני יהודה 5:3 בפנדלים (0:0 ב-120 דקות)
גם חצי הגמר השני הוכרע רק בפנדלים, בסיומם היורדת מליגת העל העפילה לגמר. גל צרויה הורחק באדום ישיר בגלל פגיעה גסה בדודי תירם בדקה ה-35 והשאיר את בני יהודה ב-10 שחקנים, כשמנגד איבדה קרית גת את השוער ניל אברבנל בגלל פציעה בדקה ה-44 ויותם זיגדון נכנס אל בין הקורות במקומו. שוער המשנה של העולה החדשה יכול היה לקנות את עולמו בדו קרב מהנקודה הלבנה, אבל נכנע לבעיטות של פדרו גלבאן, אוהד קדוסי, אמיר עגייב, סתיו פיניש ואסי בלדוט. גם קרית גת דייקה בשלוש בעיטות, חוץ מטל איילה שניסה להתחכם בפנדל השני, אבל דלה איינוגבה קלט ללא קושי את בעיטת הפאננקה הכושלת שלו.