פחות מיממה מאז אירועי הדרבי, מנהלת הליגה קיימה הערב (שלישי) ישיבת חירום בהשתתפות יו"ר המנהלת אורן חסון, מנכ"ל ההתאחדות רותם קמר וראשי הקבוצות. מבין הקבוצות "הגדולות", רק מבית"ר ירושלים לא הגיע אף נציג.
באומן קרא היום בבוקר בישיבת הכנסת לשינוי חקיקתי בטיפול בתופעות האלימות בכדורגל הישראלי, ואמר לאחר הדיון: "ראשי הקבוצות היו תמימי דעים כי מכבי והפועל תל אביב מילאו אחר הדרישות. 600 אנשים אבטחו את המשחק. הקבוצות עומדות חסרות אונות כנגד פעולות חוליגנים בודדים. המנהלת מאמינה שאוזלת היד באכיפת החוק על ידי המשטרה. נפעל במספר פעולות אופרטיביות למיגור האלימות בכדורגל".
רועי דניאל, מנכ"ל מכבי נתניה, אמר לפני הדיון: "אנחנו כל היום מחפשים אנשים שיכניסו כסף, אני לא רואה איך אנשים יבואו להשקיע כסף במוצר הזה שנקרא כדורגל ישראלי. צריך טיפול שורש. להקים בית משפט לספורט שיטפל בפורעים. צריך שופט שמבין בספורט כדי להטיל עונשים, לא עוד משחקי רדיוס או קנסות, די, צריך לעשות מעשה".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


